Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟΥ ΣΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ.









ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟΥ ΣΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ.

Κατά την απολογία του ο κ.Ρούσσης προσπάθησε με ανακρίβειες, ψέματα, μισές αλήθειες, να καθυβρίσει, να υποτιμήσει και να μηδενίσει το έργο του ΟΡΑΜΑΤΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ και του Γιάννη Οικονομάκου.


Του απαντώ ότι το έργο μας, η προσπάθειά μας για αλλαγή νοοτροπίας ,η ιστορία που γράψαμε, κρατώντας όρθιο και δυνατό το νεοσύστατο ΔΗΜΟ ΩΡΩΠΟΥ, δεν συμπυκνώνεται ,δεν χωρά σε μια απάντηση ενός απολογισμού ενός δημάρχου που ψάχνει εχθρούς για να υπάρξει και να λειτουργεί με τους τρόπους που ξέρει.
Ένα έργο κ. Ρούσση που δεν μπορείς να φθάσεις ποτέ, γιατί ξεκινάς από αλλού, από άλλη αρχή και για άλλους λόγους. Όπως και να έχει σε προσκαλώ για ακόμη μια φορά σ΄ ένα ειρηνικό δημόσιο διάλογο για οποιοδήποτε θέμα ( καθαριότητα, βιολογικούς, οικονομικά, διαφάνεια, βιομηχανικά απόβλητα, χωματερές, λάμπες, διαγραφές,…………κ.λ.π),για να αποφύγουμε ούτως και τον μονόλογο, και να μαθευτεί επιτέλους η ΑΛΗΘΕΙΑ.

2 σχόλια:

  1. Κύριε Καμπιωτη περίμενα με ανυπομονησία να δημοσιεύσετε ένα από τα γνωστά κείμενα σας μετά από την οποιαδήποτε κίνηση του Κυρίου Ρούσση....Είναι σίγουρο ότι δεν Θα φτάσει ποτέ το έργο σας,ένα έργο θαμμένο στο ψέμα στην υποκρισία και στην κατάχρηση χρήματος του Δήμου μας...έχουν γίνει πολλά και δεν νομίζω να είστε στην θέση να μπορείτε να καλυψετε πραγματικά δεδομένα...Αυτό που μου αρέσει πάντως είναι πως δεν χάνεται ευκαιρία να ασχοληθειτε με εκείνον και το πρόσωπο του...φαίνεται ότι έχετε πολύ ενδιαφέρον στην ζωή σας και ασχολείστε πάντα με τον κύριο Ρούσση...καλη συνεχεια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υπομονή φίλε η φίλη μου. Από αύριο τα σχόλια μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή