Σάββατο, 15 Οκτωβρίου 2016

ΘΑΥΜΑ-ΘΑΥΜΑ!!!!!

Είχα αποφασίσει εδώ και πολύ καιρό να απέχω από τον σχολιασμό μέσω του blog μου,των θεμάτων που συμβαίνουν στην καθημερινότητα του Ωρωπού.(Καλοκαιράκι άλλωστε ποιος ασχολείται).
Έτσι και αλλιώς είναι γνωστό ότι πρέπει να έχω ένα πολύ δυνατό ερέθισμα για να γράψω.
Η αλήθεια είναι ότι τις τελευταίες μέρες ξεκίνησα δυο τρεις φορές να γράψω,αλλά δεν το κατάφερα.
Σήμερα όμως,.........
Σήμερα είναι μια άλλη μέρα,ηλιόλουστη,χαρούμενη,τα πουλάκια τιτιβίζουν,ο κόσμος χαμογελάει,ο Δάβρης ο πρόεδρος του Δημοτικού λιμενικού ταμείου βγάζει και δημοσιεύει αποφάσεις στο διαύγεια,μου στείλανε πρόσκληση για συνεδρίαση του Δ.Σ. την τρίτη 18/10/16,με τρία ολόκληρα θέματα,τεχνικό πρόγραμμα,προϋπολογισμό,και στοχοθεσία,(ξέρετε είναι αυτό που βάζουν τον Καμπιώτη στόχο και προσπαθούν να τον πετύχουν)...
Κάνοντας την έκπληξη,δεν θα ασχοληθώ με τον προϋπολογισμό...(αφεντικό ησυχία,πρόσεξε μην μου ξυπνήσεις τα όρνια)....
Θα αναρτήσω τις αποφάσεις με αριθμό3και 4, του προέδρου του λιμενικού ταμείου του φίλου μου,του μεγάλου, του Γιώργου του Δάβρη.
Το θηρίο κατάφερε να βγάλει για όλο το 2016, 4 ολόκληρες αποφάσεις!!!!!!!Παρεμπιπτόντως για να μην απορείτε πως τα κατάφερε,τις 3 τις έβγαλε τις τελευταίες πέντε μέρες!!!!!!
Οι αποφάσεις αυτές αφορούν τις αρμοδιότητες που αναθέτει στις δύο υπαλλήλους του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου,την άρτι μεταταχθείσα με απόφαση δημάρχου,Κα Αμαλία Ευθυμιοπούλου,και την παλαιά Κα Σμαρώ Ρούλια.
Είναι επτά σελίδες,αλλά πιστέψτε με αξίζει τον κόπο να τις διαβάσετε!!!!! Για όσους δεν κατάλαβαν ή δεν διάβασαν αναλυτικά,ο πρόεδρος και αυτός ή αυτή που του έγραψαν την απόφαση,αναθέτει στις δύο υπαλλήλους,σε 34 παραγράφους 107 ίδια καθήκοντα!!!!!!
Το κορυφαίο όλων όμως είναι ότι σε μία παράγραφο της απόφασης αναφέρει ότι:
θα εκτελούν ακόμα κάθε πρόσθετη εργασία που τους ανατίθεται από τον πρόεδρο που δεν έχει προβλεφθεί παραπάνω!!!!!!!!!

Συγνώμη αλλά αυτές δεν είναι υπάλληλοι....
Είναι η κλωνοποίηση του ROBOCOP!!!!!!
Ρε σεις είστε καλά εκεί πάνω στον Δήμο???
Έχει τέτοιους δημοσίους υπαλλήλους η Ελλάδα και μας τους κρύβετε???
Δηλαδή η Σμαρώ και η Αμαλία,αφού πρώτα εκπονήσουν μερικές μελετούλες και προγράμματα για έργα υποδομής και ανωδομής των λιμενικών εγκαταστάσεων,θα δημοπρατούν,μετά θα παρακολουθούν και θα επιβλέπουν,κατόπιν θα παραλαμβάνουν μόνες τους τα έργα,στην συνέχεια θα τα συντηρούν,θα τα επισκευάζουν,αφού έχουν εκπονήσει τους κανονισμούς χρήσης, και φυσικά έχουν συντάξει τις μελέτες και τις τεχνικές προδιαγραφές  για την προμήθεια  πλωτών μέσων και παντός είδους ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού.
Ενδιάμεσα βέβαια θα έχουν ρίξει και ένα καθαρισματάκι στο γραφείο του ταμείου αλλά και γενικότερα στα λιμάνια χαλκουτσίου,σκάλας και καλάμου.

Πιθανολογώ ότι μέσα στις εργασίες που πιθανόν δεν έχει προβλεφθεί στην απόφαση του προέδρου,είναι να ανάβουν και τα καντήλια στον Άγιο Φανούριο κάθε Κυριακή........
Ρε σεις,έτσι και διαβάσει αυτή την απόφαση ο Καρίνος,το λιγότερο που θα κάνει,είναι να ξεκινήσει απεργία πείνας......
Τελικά όντως δεν το κάνετε επίτηδες.....Είχα κάποιες αμφιβολίες,αλλά τώρα πλέον βεβαιώθηκα....
Είστε   τελικά    σεξουαλικά                αυτοαπασχολούμενοι!!!!!!!!
Υ.Γ

 • Αναλυτικά για το λιμενικό ταμείο θα γράψω μετά την Τρίτη...(και πιστέψτε με,έχω να γράψω πολλά)....
 • Θα κάνω και εγώ έναν απολογισμό διετίας σε μερικές μέρες...Όχι σαν αυτόν που θα κάνει ο ρούσσης την Κυριακή...Ο δικός μου θα είναι με νούμερα,αριθμητικά και μη....
 • Διαβάζω και εγώ στο facebook διάφορα σχόλια που γράφονται από διάφορα προφίλ,τα οποία δεν έχουν ονοματεπώνυμο,και πολλοί φίλοι μου, κυρίως, μου τα χρεώνουν επειδή είναι προφανώς κοντά σε αυτά που λέω εγώ.Αν και πολλά από αυτά τα προφίλ γράφουν πράγματα που θα ήθελα να τα έχω γράψει εγώ,παρ' όλα αυτά,έχω την κακή συνήθεια να γράφω επώνυμα και μόνο.
 • Τα καλύτερα σας τα φυλάω για τις επόμενες ημέρες.

8 σχόλια:

 1. Αν δεν διάβαζα Α.Δ.Α δεν θα το πίστευα με τίποτα. Αυτούς τους πανεξυπνους βγάλανε. Ας τους χαίρονται.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ξέχασε να βαλει να πηγαινουνε στο καφενιο του να ψηνουνε καφεδες και να φτιάχνουν καμια πικιλια για τα ουζακια.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Νομιμοποιησεις αυθερετων κάνουν; Αν δεν το έχουν βάλει στις αρμοδιότητες τότε τι βαλατε ρε ταγαρια;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ποιος φωτεινός παντογνώστης μπορεί να είχε τέτοια έμπνευση. Μόνο για θεωρία κβαντομηχανικής δεν γράφει η απόφαση. Καλά αυτός κοιμόταν όλο το χρόνο στο καφενείο και τέλος του χρόνου του ηρθε η θεία φώτιση; Καλά αυτός δεν ξέρει, αυτή που του τα έγραψε είχε πάρει τίποτα ληγμένα ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Argises na grapsis alla I apofasi ine ola ta lefta. Den bori na ine toso asxetoi. Kati allo paizei. Min xanese. Thelo analisi kali gia auta pou grafeis sto Y. G.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. ΔΑΒΡΗΣ......ΧΑΡΒΑΝΤ...ΘΑ ΤΡΕΛΑΟΥΜΕ!!!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Κε Καμπιώτη, απορώ που ασχολείσαι ακόμα με τέτοια άτομα. Γιώργος Δάβρης = περιηγητής συνδυασμών = το απόλυτο τίποτα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Perimeno sxolio Gia ton apologismo roussi Kai osa Eipe.

  ΑπάντησηΔιαγραφή