Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2016

Το κελί 33 είχα στο Λιμενικό....

Πριν δύο μέρες στις 18-10-2016 πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου,η συζήτηση για το τεχνικό πρόγραμμα,τον προϋπολογισμό και την στοχοθεσία του Ταμείου,του 2016!!!!!
Η συνεδρίαση ήταν ελαφρώς επεισοδιακή,καθώς είχαν έρθει στο ταμείο και οι μεγάλες δυνάμεις,για να βοηθήσουν την ψήφιση του προϋπολογισμού,και θεώρησαν καλό να επεμβαίνουν όπου έβρισκαν τα δύσκολα,για να ξελασπώνουν τους υπόλοιπους.
Βέβαια είναι πολύ εύκολο να λες ότι θέλεις,έτσι ανέξοδα ή να το πω στην καθομιλουμένη για να καταλαβαινόμαστε κιόλας,είναι πολύ εύκολο να το παίζεις τσάμπα μάγκας και να λες ότι θέλεις σε αυτούς που δεν ξέρουν...
Όταν όμως προκαλείσαι να υπογράψεις τα όσα λες,για να έχουν ας πούμε κάποια αξία,εκεί τα πράγματα δυσκολεύουν,εκεί τα τα πρόσωπα χλωμιάζουν,εκεί ξεκινούν οι απόφοιτοι του Χάρβαρντ,κατά δική τους δήλωση,να αναλαμβάνουν την βρώμικη δουλειά....
Είναι εκείνη ακριβώς την ώρα που καταλαβαίνουμε ότι έχουμε περισσότερες πιθανότητες να πείσουμε το ντουβάρι  για όσα λέμε,παρά κάποιον,που νομίζει ότι απέκτησε υπόσταση και οντότητα μέσω κάποιου εφήμερου τίτλου.
Για να μην κουράσω περισσότερο,παραθέτω το βίντεο της επίμαχης συνεδρίασης και μετά θα προχωρήσω στα σχόλια.
Ξεκινώντας λοιπόν από την αρχή κιόλας του βίντεο,η νέα υπάλληλος του ταμείου,Κα Ευθυμιοπούλου,διαψεύδει τον δήμαρχο,και τα όσα είπε στον απολογισμό του,(θα είναι το θέμα της επόμενής μου ανάρτησης),και λέει ενώπιον όλων,
ότι ουδέποτε εκβιάστηκε,ή απειλήθηκε από εμένα.Ίσα ίσα,όπως παραδέχεται,είμαστε χρόνια φίλοι.
Η λάσπη βέβαια την Κυριακή είχε ήδη εκσφενδονιστεί,από τον ΕΜΠΙΣΤΕΥΣΟΥ ΤΩΝ ΘΩΜΑ,ή κατά κόσμο θωμά Ρούσση.
Στην συνέχεια του συμβουλίου αναφέρω δύο θέματα,τα οποία είναι εξαιρετικά κρίσιμα,όχι απλά για την ψήφιση του προϋπολογισμού,αλλά ακόμα-ακόμα για την συνέχιση καν του συμβουλίου.
Τα θέματα αυτά αφορούσαν την νομιμότητα της μετακίνησης της υπαλλήλου,και το κατά πόσο εδικαιούτο να είναι πρακτικογράφος και να υπογράψει,και το σημαντικότερο,η μη έγκριση (μέχρι προχθές τουλάχιστον), από την αποκεντρωμένη,της μεταφοράς της ταμειακής υπηρεσίας από τον δήμο στο Λιμενικό.Κάτι που καθιστά αυτομάτως το προχθεσινό συμβούλιο άκυρο...
Εκεί μάθαμε και τους καινούργιους νόμους που ισχύουν στον Ωρωπό και μόνο!!!!Τους περίφημους νόμους Ρούσση.
Όταν βέβαια ζητήθηκε από εμένα να βάλει υπογραφή σε όσα λέει,και να καταγραφούν στα πρακτικά,
ο νομοθέτης κος Ρούσσης εποίησεν την ήσσα!!!!
Αν και δεν νομίζω ότι έχει μεγάλη σημασία, παραθέτω έτσι για την ιστορία,δύο φωτογραφίες από τον προϋπολογισμό ΜΝΗΜΕΙΟ, που ψήφισαν τα μέλη του Δ.Σ.



Αυτό είναι το φιλόδοξο τεχνικό πρόγραμμα που ψήφισαν τα μέλη της συμπολίτευσης για το Λιμενικό Ταμείο.
Και πράγματι είναι αυτό που λέμε όταν κάποιος θέτει υψηλούς στόχους στην ζωή του,και καταφέρνει κιόλας να τους πραγματοποιεί!!!!
900 ολόκληρα ευρώ!!!
Άντε βρε,του χρόνου να τα χιλιάσετε!!!!


Εδώ ο συντάκτης είναι ποιο γενναιόδωρος,
αφού για απλή συμβουλευτική υποστήριξη οικονομικών,για δύο μήνες παρακαλώ,χρεώνουν 4.780!!!!!! 
Σκεφτείτε να χρέωναν και ψυχολογική υποστήριξη,πόσο θα ήταν το νούμερο!!!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
Μετά την αποχώρησή μου από το συμβούλιο,κατευθύνθηκα στο Λιμεναρχείο Ωρωπού όπου κατέθεσα μήνυση για παράβαση καθήκοντος και νόθευση εγγράφων.
Κατά την διάρκεια της παραμονής μου εκεί,μου γνωστοποιήθηκε ότι ήμουν κρατούμενος στα πλαίσια αυτόφωρης διαδικασίας,καθώς  ο Κος Γεώργιος Δάβρης είχε δηλώσει την πρόθεσή του να μου καταθέσει μήνυση και αυτός.Αφού μετά από τρεις περίπου ώρες κατάφερα να διαβάσω το περιεχόμενο της μήνυσης του,έκανα δεύτερη μήνυση για ψευδή καταμήνυση,και ο Κος Δάβρης κρατήθηκε και αυτός στα πλαίσια του αυτοφώρου.
Γύρω στις 1.30 ο εισαγγελέας αποφάσισε να μας αφήσουν ελεύθερους και να οδηγηθούμε σε τακτική δικάσιμο...
Φανταστείτε να έπρεπε να κοιμηθούμε αγκαλίτσα το βράδυ,ο Δάβρης,ο Λιμενάρχης και εγώ,αφού στο Λιμεναρχείο υπάρχει μόνο ένα κρεβάτι...
Κλείνοντας θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους της δημοτικής αρχής,και ιδιαίτερα τον κο Ρούσση και τον κο Δάβρη,καθώς αφού πρώτα ο δεύτερος έβαλε την υπογραφή του στον προϋπολογισμό του Λιμενικού ταμείου με οικονομικά στοιχεία 2015,μετά από αυτό ο δήμαρχος παρευρέθηκε μαζί με τον αντιδήμαρχο κο Δέδδε στην συγκέντρωση του εμπορικού συλλόγου,με θέμα την ΕΣΑΛ.
Αν υποψιαστώ κε Ρούσση και κε Δάβρη, ότι τόσα χρόνια με κατηγορούσατε τόσο άδικα,και κοροιδεύατε και τον κόσμο του Ωρωπού τόσο ξεδιάντροπα, για το δήθεν παράνομο Λιμενικό Ταμείο,και τώρα έρχεστε και ψηφίζετε προϋπολογισμό με τα δικά μου οικονομικά στοιχεία,και παρουσιάζετε και την ΕΣΑΛ,που εγώ και το δήθεν παράνομο συμβούλιο μου κατάφερε να υλοποιήσει,τότε πράγματι θα έχετε καταφέρει να ξεπεράσετε ακόμα και τον ευατό σας.

9 σχόλια:

  1. ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΟΥ 16 ΨΗΦΙΖΕΤΑΙ ΤΟΝ ΟΚΤΟΜΒΡΙΟ. 900 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΕΥΡΩ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ.5 ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΖΑΛΙΣΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΤΑΜΕΙΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΕ ΔΙΚΑΙΩΝΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΣΕ ΕΒΡΙΖΑΝ. ΕΝΤΑΞΕΙ. ΡΟΥΣΣΗ ΤΟ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΡΟΥΣΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ 15ΜΕΛΟΥΣ ΕΚΕΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΓΚΕΣΤ ΣΤΑΡ ΡΟΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟ ΡΟΥΣΗ ΤΟ ΒΛΈΠΩ ΝΑ ΠΆΕΙ ΠΡΟΣ ΒΟΥΡΓΕΝΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΌΕΔΡΟ ΔΑΒΡΗ ΓΙΑ ΚΑΦΕΝΙΟ ΠΆΛΙ. ΌΤΙ ΨΉΦΙΣΕ Ο ΚΌΣΜΟΣ ΣΑΣ/ΜΑΣ ΑΞΊΖΕΙ ΑΣ ΠΡΌΣΕΧΑΜΕ ΚΑΜΠΙΩΤΗ ΜΟΥ, ΣΚ@ΤΑ ΜΆΓΕΨΑΝ ΣΚ@ΤΟΥΛΕΣ ΘΑ ΦΆΜΕ.
    ΤΏΡΑ ΕΣΎ ΜΕ ΤΟ ΤΣΙΠΡΑ -ΡΟΥΣΗ -ΔΑΒΡΗ ΚΤΛ Ε ΔΕΝ ΈΠΕΣΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΎ ΌΞΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. OPOS GNORIZOYME KALA OLOI : EMPISTEPSOY TON THOMA. AYTA EKANE 12 XRONIA. APLA ESIS TORA TON MATHATE.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συγνώμη αλλά θα ήθελα να με πληροφορησετε που είναιτο βουργένη για να μην χαθώ στο δρόμο.



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κύριε Καμπιώτη η "σύσταση" είναι μικρή λέξη, έχοντας το γεγονός της άτακτης φυγής των στελεχών της αντιπολίτευσης, και της προσχώρησης αυτών στην "συμμορία" των έμπειρων, πολιτικών, δημοσιογράφων, πολιτιστικών, πανηγυρτζίδων και λοιπόν σκουπιδιών.
    Αλήθεια δεν φοβάστε ή έχετε άγνοια του τι μπορεί να πάθει κάποιος που δεν "πουλιέται" για λίγη "σιγουριά"!
    ΥΓ: Μην ανησυχείς, θα τους έρθει η ώρα, μην φοβάσαι, δεν είσαι μόνος, μην τρομάζεις χάσε αίμα και Τίμα τους Πολίτες που ψήφισαν την Δημοκρατία την Φαντασία το Ριζοσπαστικό στην Διοίκηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Φίλη Ευρυνόμη,είναι ίσως ένα από τα ωραιότερα σχόλια που έχω διαβάσει.Δεν σου κρύβω ότι πράγματι κάποιες φορές φοβάμαι,κάποιες φορές απογοητεύομαι,κάποιες φορές ξέρω ότι είμαι μόνος απέναντι σε ένα οργανωμένο σύστημα,αλλά ο μόνος λόγος που στέκομαι ακόμα είναι γιατί ακριβώς νιώθω ότι δεν μπορώ να προδώσω ούτε αυτούς τους φίλους που με εμπιστεύτηκαν ,αλλά πάνω από όλα δεν μπορώ να προδώσω εμένα και αυτά που πιστεύω.Και κάτι ακόμα.Ξέρω ότι εκεί έξω υπάρχουν πολλοί που καταλαβαίνουν απλά δεν έχουν ακόμα την δύναμη να φωνάξουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. καλα τα λες, αλλα τον κοσμο δεν τον ενδιαφερουν αυτα. ρωτα στον οικισμο σου να μαθεις τι γνωμη εχουν για τον ρουσση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κε καμπιωτη και Κα ευρυνομη απο οτι γνωριζω οι πολιτεs του ωρωπου αποδοκιμασαν.... στιs εκλογεs του 2014 την πολιτικη του Κου οικονομακου.Τι δεν εχεται καταλαβει ακομη;Γνωμη μου ειναι οτι εχεται προσωπικη εμπαθεια στο προσωπο του σημερινου ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΩΡΩΠΟΥ ο οποιοs θα κριθει στο τελοs τηs πενταετιαs.Μεχρι τοτε σαs συνιστω να καμετε υπομονη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή