Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014

Αγάπη μου ΟΥΟΥΟΥΑΟΜΑΑΑ!!!!!!!



  • Φίλες και φίλοι χρόνια πολλά.
  • Σήμερα αντί ανάρτησης αποφάσισα λόγω των ημερών,και κατόπιν απαίτησης πολλών  φίλων να δημοσιεύσω αυτούσιο, έναν διάλογο που έγινε στο facebook προ ημερών χωρίς κανένα σχόλιο δικό μου,απλά προσθέτοντας σε μερικά σημεία που νομίζω ότι χρειάζεται μετάφραση.Διαβάζοντας τον διάλογο νομίζω ότι θα καταλάβετε γιατί χρειάζεται η μετάφραση....


  • ....................................... ΟΥΟΜΑΑΑ Ρογιουσειτςειτς.???????????

    • Dionisis Kampiotis Φίλε Γιάννη.Το πρώτο σημαντικό βήμα έγινε.Γράφεις πλέον επώνυμα και όχι χρησιμοποιώντας ψευδώνυμο.Άλλωστε όπως σου είπα και την άλλη φορά τώρα είσαι δημοτικός σύμβουλος Αυλώνα,δεν χρειάζεται να κρύβεσαι.Το δεύτερο βήμα νομίζω που θα πρέπει να κάνεις είναι να δεις ότι στο πληκτρολόγιο του laptop σου υπάρχουν δύο πλήκτρα:Το SHIFT και το ALT.Αν τα πατήσεις ταυτόχρονα θα μπορείς να γράφεις με Ελληνική γραφή και να σταματήσεις να λες τον δήμαρχο ΟΥΟΥΟΜΑΑΑ!!!!!
    •                            ΟΥΟΥΟΜΑΑΑ???????

    • Jina Poturidi Είναι σίγουρο ότι βοηθάει; Είναι σίγουρο ότι ξέρει ελληνικά; Αλήθεια ξέρει ότι απαγορεύεται αυτό που κάνει; Ελληνικά ξέρει ή μονο alt....
    • Dionisis Kampiotis Πάμε τώρα και στο διαταύτα.Σε βλέπω ότι έχεις γίνει ή προσπαθείς να γίνεις βασιλικότερος των <<βασιλέων>> του συνδυασμού σου.Αναφέρεσαι για κάποιους που θα φάνε ντομάτες,για κάποιους που τους φτύνουν....Μήπως θα μπορούσες να γίνεις ποιο συγκεκριμένος????Μήπως θα μπορούσες να μας πεις σε ποιους ακριβώς αναφέρεσαι????Και το σημαντικότερο...Μήπως θα μπορούσες να μου διευκρινίσεις ποιος θα το κάνει???Άκου φίλε Γιάννη,και σε λέω φίλο,γιατί γνωριζόμαστε πολύ πρίν ασχοληθείς και εσύ και εγώ με την πολιτική.Αυτά που λες καλό θα είναι να τα σκέπτεσαι καλά πριν τα δημοσιεύσεις.Όσο αφορά εμένα εγώ να ξέρεις ότι ακόμα στην δημοτική σας αρχή κάνω πλάκα.Τα δύσκολα και τα σοβαρά θα σας τα βάλω από την καινούργια χρονιά,να είμαστε καλά πρώτα ο Θεός.Επειδή λοιπόν τα πράγματα θα σοβαρέψουν το 2015 καλό θα είναι αν δεν τα ξέρεις καλά τα θέματα να χαλαρώσεις λίγο το κορμί σου.Να σου θυμίσω ότι σαν DLAXOS BROSTIARIS με είχες προειδοποιήσει ότι θα πάω εισαγγελέα.Εγώ πάντως είμαι ακόμα εδώ και περιμένω.!!!! Και κλείνοντας θα ήθελα και εγώ μία απάντηση στο ερώτημα της Δεσποινίδος,η Κυρίας Ποτουρίδη. Μπορείς να μου πεις πόσοι από την δημοτική αρχή έχουν επαγγελματική δραστηριότητα που να τους αποφέρει έσοδα τα τελευταία πέντε δέκα χρόνια????????Εγώ μπορώ να σου πω με στοιχεία τουλάχιστον 10 ανεπάγγελτους.Εσύ????Και για να μην υπάρχουν απορίες τουλάχιστον για μένα,ασκώ επαγγελματική δραστηριότητα συνεχόμενη από 12/12/1990,έχοντας πάνω από 15 χρόνια πάνω από δύο δραστηριότητες.Αυτά...
    • Giannis Staurou "kapote o gero papandreoy εβγαζε logo sti boylh kai kapios apo kato ton εβριζε τον ελεγε ψευτη κλεφτη απατεονα..Σταματαει τον λογο του και leei poios einai autos pou me kathivrizei..Πεταγεται αυτος και λεει εγωω..Kai apantaei o Papandreoy aa esy eisai den exei νοημα η αποψη σου kai sunexeise" Kai kati teleutaio to ksereis alla an το εχεις ξεχασει sto upenthumizw oti O ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΑΥΡΟΥ ergazetai apo 17 xronwn san eleutheros epagelmatias nomima kai monhma 365 meres ton xrono...kai oso gia ta esoda mas sugnwmh pou den anartisame tis forologikes mas dhlwseis prin analavvoume ton Δημο...Kalh sas nuxta!!!!!!!

    • ΠΙΘΑΝΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: Κάποτε ο γκέρο παπαντρέογιου  έβγαζε ..........   στη μπουλειτς και κάποιος τον.......
    • ..........................................και λέει ποιός είναι αουτός  που με κατειτςβρίζει.....................ααααα εσύ είσαι δεν έχει ........κλπ,κλπ,κλπ,..................................................................
    • Jina Poturidi Καλά νομίζαμε ότι καυκόπουλος μαντάς και σιδέρης ήταν τα νούμερα. ...ρε τι είναι τούτο!!!
    • Dionisis Kampiotis Ρε Γιάννη ΉΜΑΡΤΟΝ.Είπαμε ALT kai SHIFT ;oxi ΑΛΤ ΤΙ ΣΥΥΥΥΥ ΒΡΕΕΕΕ????Που λέγαμε και στον στρατό. Έτσι όπως το πας θα ανακαλύψεις καινούργια γραφή.Τα ΕΛΛΗΝΟGREEKLISOYAHLI...Αν τώρα θέλεις πραγματικά να σχολιάσω τα λεγόμενα του τελευταίου σχόλιου σου, θα έλεγα πρώτον βρες κάτι ποιο επίκαιρο γιατί αυτό με τον γέρο Παπανδρέου είναι παλιό,αλλά το σημαντικότερο είναι ότι η ατυχία σου είναι ότι η περιοχή είναι μικρή,και ευτυχώς η δυστυχώς γνωριζόμαστε όλοι!!!

  • Αυτά με το face book  και τα αστεία,όμως πριν κλείσω θα ήθελα να σχολιάσω ένα θέμα της επικαιρότητας των ημερών.
  • Ακούω και διαβάζω τον κακό χαμό που γίνετε με το πατινάζ που στήθηκε στην είσοδο των ferry boat στην Σκάλα.
  • Διάβασα απίστευτα πράγματα που τα περισσότερα απέχουν έτη φωτός από την  πραγματικότητα  και διαπιστώνω ότι ουσιαστικά ο κόσμος χωρίστηκε σε αυτούς έβριζαν χυδαία τον Γιάννη Μπουλέκο, ο οποίος έκανε μία απλή  ερώτηση στους αρμόδιους φορείς για την νομιμότητα η όχι  της κατασκευής,και στους άλλους οι οποίοι θεώρησαν ότι καλώς έκανε που έκανε αυτή την ερώτηση για το νόμιμο η όχι.
  • Πραγματικά με μεγάλη θλίψη διαπίστωσα ότι το θέμα πήρε περισσότερο πολιτικές διαστάσεις,και με μεγαλύτερη ακόμη θλίψη διαπίστωσα ότι άνθρωποι που εκτιμούσα,αλλά και εκτιμώ έπεσαν στην παγίδα που θεωρώ, σκόπιμα η δημοτική αρχή πέρασε στον  κόσμο,μη διστάζοντας να χρησιμοποιήσει τα παιδιά,και την λαχτάρα τους για παιχνίδι, με προφανή σκοπό να καλύψει τις τεράστιες δικές τες ευθύνες και την απίστευτη ανικανότητα που επέδειξε ακόμα και σε κάτι τόσο απλό.

  • ΤΗΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΙΑΣ ΑΠΛΗΣ  ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗΣ ΓΙΟΡΤΗΣ.

Φίλες και φίλοι
Είναι δυνατόν το μοναδικό πράγμα που καλλιέργησε η δημοτική αρχή στον κόσμο είναι ότι φταίνε όλοι οι άλλοι εκτός από τους ίδιους,και ότι κάποιοι σαμπόταραν το τεράστιο έργο της.

Μήπως θα πρέπει η δημοτική αρχή να πει ότι όλα έγιναν στο πόδι,και χωρίς καμία πρόβλεψη και τήρηση ούτε καν των στοιχειωδών κανόνων ασφάλειας  των επισκεπτών της εκδήλωσης και κυρίως των μικρών παιδιών.?????

Μήπως λέω μήπως η δημοτική αρχή θα πρέπει να απολογηθεί στους Δημότες,διότι προχώρησε στην τοποθέτηση όλων των κατασκευών, με ένα πρωτοφανές κόστος, χωρίς να έχει καν σκεφτεί ότι θα έπρεπε να έχει εξασφαλίσει πρώτα από όλα άδεια ασφαλούς  λειτουργίας από τους αρμόδιους φορείς?????

Και επειδή δεν με ενδιαφέρει να χαϊδεύω αυτιά, μήπως και κάποιοι φίλοι μου καταστηματάρχες δεν πρέπει το μόνο κριτήριο τους να είναι το πως θα κονομήσουμε,αλλά κυρίως αν ο τρόπος που θα κονομήσουμε είναι δυνατόν να να προκαλέσει κάποιο τραγικό περιστατικό,ειδικά σε παιδιά????

Δεν κλείνω με το θέμα,και στην επόμενη μου ανάρτηση θα δημοσιεύσω όλα τα στοιχεία,όπως πάντα με έγγραφα, που αποδεικνύουν όχι απλά την ανικανότητα,αλλά κυρίως το εκ' προμελέτης σχέδιο της δημοτικής αρχής,και πιστεύω ότι όλοι οι Πολίτες θα καταλάβουν τι ακριβώς έγινε?

Υ.Γ
Και όπως υποσχέθηκα και τον κύριο Σταύρου στο face book,επειδή μέχρι τώρα κάνω απλά πλάκα,και επειδή τα πράγματα θα σοβαρέψουν από την πλευρά μου το 2015,ένα μήνυμα προς την δημοτική αρχή:

Σας βλέπω!!!!!!! 

15 σχόλια:

  1. Re lalaka me epnikses.exasa to sikoti kai tin splina mazi.ti lalakas ise?pou ta vriskis re aroste?apo edo kai pera tha grafo mono greeklish etsi gia na sou spao ta nevra.Gamo ton ouaouaoma mou gamo.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχουν όσο χρόνο θέλουν για να κρεμαστούν μόνοι τους, να έχουμε εμπιστοσύνη στον ουαουαμα και θα πάμε όλοι μαζί για φούντο.
    Ουγκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. HMARTON RE HMARTON.POY TA VRISKEIS.KLEEEEO AKOMA.AYTO ME TIN LOGO ME TELIOSE..SOY GRAFO AGGLIKA GIA NA SE TIMORISO KAI NA SE NEVRIASO.PRAGMATIKA DEN YPARXI AYTO POY EGRAPSES.TI NA PO..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΓΙΑ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ ΛΙΓΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.. ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ ΑΙ ΒΑΣΙΛΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΙΝ Ή ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟ ΤΩΝ ΣΕΙΣΜΟΠΛΗΚΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΩΡΩΠΟΥ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. θεέ μου δεν αντέχωωωω...δεν γινεται αυτο.θα αλλάξω πάνες.μετα το σλογκαν που είχες βγαλει πριν κανα δύμηνο το εμπιστευτήτε το θωμά αυτο ειναι το σλογκαν της πενταετίας!!!!!!Ο δημαρχος ΟΥΟΥΑΑΟΜΑ...μολις καταφερω να το διαβασω ολο θα σου κσαναγραψω.θα σου στειλω και τον λογαριασμο για τις πανες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φίλε απλά τρομερό.Μπορεί να ειναι και το καλυτερο που έχεις γράψει.Αλλά το αδίκησες.Έπρεπε να το βάλεις μονο του και αλλη αναρτηση αυτά που λες στο τέλος,τα σοβαρά.Πάντως για αυτα που λες στο τελος θα σου δωσω μια συμβουλη που εσυ ειχες γραψει πριν κανενα μήνα σε ενα ανεκδοτο.ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΗΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ ΤΑ ΟΡΝΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Pou pas re karamitroooooooo? Malonoun ta boubalia Kai paei na mpei to kounoupi anamesa. Kane kamia voltitsa me to jeep tou dimou pano Kato stin paralia, na se doun ta plithi Kai na to peksis ligo eksousia opou se pernei Kai mexri ekei. OOYYGGG.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΩ ΠΩ ΠΩ ΠΩ ΠΩ ΣΑΧΑΡΑ ΓΙΝΑΜΕ ΑΠΟ ΣΥΚΑΜΕΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αυτός ήταν ο dlaxos brostiaris που έβριζε προεκλογικά εμάς και τους γιασεμακικους ανώνυμα απο το φεις μπουκ; Έψαχνα να βρω τι σημαίνει το dlaxos αλλα τελικά τώρα κατάλαβα ότι αυτός είναι τόσο Αινσταιν που θα ήθελε να γράψει Βλαχος στα αγγλικά και έγραψε DLAXOS. Γεια σου ρε Σταυρου μάνατζερ. Θέλω και εγω να με μανατζαρεις. Πουλάω κουτόχορτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΟΥΟΥΑΑΟΜΑAAAAAAAA S EXOUME EMPISTOSINI !!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΟΥΟΥΜΑ ΦΟΡ ΕΒΕΡ ΡΕΕΕΕ ♡

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τωρα που έμαθα ποιος ειναι ο dlaxos brostiaris με χαρα θα έρθω να σε βρω γιατι προεκλογικά ειχες γραψει κατι και για μενα. Για να δω πρόσωπο με πρόσωπο κ Σταύρου θα εχεις το θάρρος να το επαναλαβεις
    ΩΡΩΠΙΟΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Κιαι σε έψαχνα κ dlaxo brostiaris , πουλακι μου εσυ εισαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΟΣΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΠΟΙΟΙ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΟΜΑΙ. ΚΡΙΜΑ. Ο ΩΡΩΠΟΣ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΤΥΧΗΣ. ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΩΤΗΡΕΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή