Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2014

Τα ΞΥΛΙΝΑ τα λόγια τα μεγάλα!!!

Καλημέρα φίλες και φίλοι και καλό μήνα σε όλους.
Είπα και εγώ να ηρεμήσω μερικές μέρες και να μαζέψω λίγο το (μυαλό μου),ή ότι τέλος πάντων έχει απομείνει από αυτό, και γίνετε κάτι και άντε πάλι ξανά να προσπαθούν κάποιοι με το ζόρι να με βάζουν να τους απαντήσω....Λες και τους έλειψα...Τι να πω???
Έλα όμως που δεν μπορώ να βλέπω το παράλογο και να σφυρίζω και εγώ αδιάφορα, όπως γίνετε τελευταία στον Ωρωπό...Μιλάμε όμως για πολύ σφύριγμα....
Την αφορμή για την  σημερινή μου ανάρτηση μου την έδωσε ο γνωστός χορηγός του blog μου Κος Ξύλος και η ανάρτησή του στο site του maximi poli, ξέρετε  αυτό το εγκυρότατο site που γράφει τις μεγάλες αλήθειες που συμβαίνουν στην περιοχή μας,και που έχω κατά κόρον αναδημοσιεύσει ώστε να διαπιστώσετε όλοι την εγκυρότητά τους.
Ξεκινάμε λοιπόν από το άρθρο:

Απορρίφθηκε από τον πρόεδρο και δήμαρχο Θωμά Ρούσση ο προϋπολογισμός του λιμενικού ταμείου για το 2015!

12.000 ευρώ είναι πολλά είναι λίγα....πρέπει να το αυξήσετε κύριε Πρόεδρε όπως είπατε...

Πράγματι οι ανάγκες του Δ.Λ.Τ.Σ.Ω για την λογιστική του υποστήριξη,την παραμετροποίηση όπως ορίζετε από την καινούργια νομοθεσία το 2013,την έκδοση ενταλμάτων,τους ετήσιους ισολογισμούς,τους ετήσιους απολογισμούς,τις συγκεντρωτικές ΦΠΑ,τις μισθοδοσίες υπαλλήλων,την απόδοση εισφορών στο ΙΚΑ αλλά και σε πολλές άλλες υπηρεσίες,που μόνο το Δ.Λ.Τ.είναι υποχρεωμένο να αποδίδει,όπως προφανώς δεν γνωρίζετε,  ήταν 12.000 για το έτος 2013 συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ. Δηλαδή περίπου 810 ευρώ τον μήνα...
Σας φάνηκαν πολλά από ότι κατάλαβα,και κάνατε και πλακίτσα για να το αυξήσετε!!!

Είναι πολύ απλό. Απευθυνθείτε στον αντιδήμαρχο οικονομικών σας και πρώην πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου,να σας μάθει τον τρόπο,(αν εσείς δεν τον ξέρετε),και να σας εξηγήσει πως τα κατάφερε το 2010,να δαπανήσει το ποσό των 29.160 ευρώ,για λογιστική υποστήριξη του Λιμενικού Ταμείου,εκ των οποίων τα 25.500 ευρώ, στην ίδια εταιρεία την οποία βρήκα να κρατάει τα οικονομικά του Λιμενικού Ταμείου το 2012 όταν και ανέλαβα. 
Επόμενη παράγραφος :
Ήταν «νεφελώδεις», όπως και η ιστορία της αγοράς και της τοποθέτησης του προκάτ γραφείου για τους επαγγελματίες αλιείς στη χερσαία λιμενική ζώνη, το οποίο ποτέ δεν παρελήφθη από κανέναν!!!Αποκαλυπτικός στο θέμα ο κ. Σωτήρης Λαμπαδαρίδης που παρενέβη.
Εδώ θα μου επιτρέψετε να προσπαθήσω να κρατηθώ και να μην μιλήσω,για ένα και μόνο λόγο.Μπορώ να καταλάβω την αγωνία του πατέρα να τακτοποιήσει σε μία δουλειά την κόρη του.Πόσο μάλλον όταν και σε μηδέν χρόνο η δουλειά αυτή είναι ιδιαιτέρα του Δημάρχου. Τα προεκλογικά γραμμάτια  αρχίζουν να εξοφλούνται.
 Άξιος λοιπόν ο μισθός και πάμε παρακάτω...
Επόμενη παράγραφος :
μπροστά στο ερώτημα… τι έγιναν οι φάκελοι που πήγαιναν από τον πρώην πρόεδρο στην εισαγγελέα για έλεγχο… «μέχρι το κόκκαλο», όπως δήλωνε ο ίδιος στα δημοτικά συμβούλια;;;  Υπάρχουν απαντήσεις;;;
Τώρα πραγματικά πέστε μου φταίω εγώ???
Κύριε Ξύλο μετά από τόσο καιρό ακόμα με μπερδεύετε μα κάποιους άλλους,που όπως είπα και  στην αρχή της ανάρτησης μου σφυρίζουν αδιάφορα???
Αν και έχω σαν αρχή να μην σχολιάζω ποτέ Δικαστικές αποφάσεις,ή να βγαίνω και εγώ σαν τις γνωστές κατίνες (ξέρετε εσείς),και να λέω διάφορες ασυναρτησίες,να σας ενημερώσω λοιπόν,αν και από προχθές ήδη το γνωρίζετε αφού σας αφορά άμεσα και η συγκεκριμένη υπόθεση,ότι η εισαγγελική διαδικασία βρίσκετε στο τελικό στάδιο,μετά από παραγγελία της Αξιότιμης Εισαγγελέως Κας Ράικου,και φαντάζομαι ότι σύντομα θα ειδοποιηθείτε και αρμοδίως για τα περαιτέρω.
Βλέπετε Κε Ξύλο όσο και αν σας είναι δύσκολο να το πιστέψετε,δεν είμαστε όλοι ίδιοι.
Υπάρχουν και κάποιοι που ούτε φοβούνται ούτε λυγίζουν.
Κάποτε ίσως το μάθετε και εσείς...
Πάντως για να θυμηθώ και μια ατάκα που είχε πει κάποτε ο Γιασεμάκης στο Δ.Σ. του Δήμου,πρώτη φορά βλέπω το αρνί,να βιάζεται να έρθει το Πάσχα.

Και θα κλείσω αναφερόμενος σε κάποια σχόλια που διάβασα τις τελευταίες δύο μέρες γιατί όλες τις προηγούμενες μέρες διάφορα προσωπικά προβλήματα με κρατούσαν μακριά από την καθημερινότητα του ωραίου Ωρωπού μας.
Αναδημοσιεύω λοιπόν:
1)taxonidis oropou says:
Κάποτε έψαχνε κάποιος αγρότης έναν νταβραντισμένο κόκορα για το κοτέτσι του, με τις 180 κότες. Αγοράζει έναν που έμοιαζε αρχοντικός.
 Μόλις μπαίνει στο κοτέτσι και βλέπει 180 κότες, κάνει "κικιρίκου"...και... ψοφάει.
 Αγοράζει άλλον, που έδειχνε αγέρωχος, μονομάχος κόκορας, με
 στιλπνό φτέρωμα.
 Μόλις μπαίνει στο κοτέτσι, κουτουπώνει 2 κότες, κάνει "κικιρίκου" και ψοφάει.
  Απελπισμένος ο τύπος ξαναπηγαίνει στον έμπορο και του λέει:
  - Ή μου δίνεις έναν άξιο κόκορα, ή θα σου τα κάνω λαμπόγυαλο!!!
  Του δίνει ο έμπορας έναν κόκορα ξεπουπουλιασμένο και καχεκτικό, ένα πλάσμα στα πρόθυρα να πέσει κάτω.
 - Δεν ήθελα να σου τον δώσω, γιατί είναι λίγο περίεργος, αλλά μια και επιμένεις...
  - Παραξενευμένος ο τύπος τον βάζει στο κοτέτσι.
  Με το που βλέπει τις κότες ο κόκορας, ξαφνικά γεμίζει αέρα, φουσκώνει, γουρλώνουν τα μάτια του, κάνει ΚΙΚΙΡΙΚΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ και παίρνει αμπάριζα, και τρέχοντας πηδάει τη μια κότα μετά την άλλη, ώσπου κάνει το γύρο και των 180 .....δυο φορές!
  Οι κότες είχανε μείνει στα άχυρα με ένα ηλίθιο χαμόγελο ευτυχίας. Ανήσυχος ο αγρότης πάει να τον πιάσει, αλλά ο κόκορας του ξεφεύγει από το κοτέτσι.
  Κυνηγώντας τον ο αγρότης, βλέπει σπαρμένο το δρόμο με ζωάκια που είχαν ένα ηλίθιο βλέμμα ευτυχίας:γουρούνια, σκύλους, γάτες, γαϊδούρια, άλογα, πάπιες, χήνες, σκίουρους, αλεπούδες, ακόμα και χελώνες και... σκαντζόχοιρους κι όλα τα ζωάκια του δάσους ανάσκελα!!!
  Ώσπου μετά από λίγο, βλέπει τον κόκορα πεσμένο ανάσκελα, ημιθανή, με τη γλώσσα έξω κι από πάνω του να φέρνουνε κύκλο καμιά 10αριά όρνια.
  Πανικόβλητος που χάνει τέτοιο απίστευτο ζώο, τρέχει κοντά του και τον παρακαλεί:
  - Μη μου ψοφήσεις κι εσύ αρχηγέ!!!
  Οπότε του απαντάει ο κόκορας:

 - Φύγε ρε αφεντικό,θα μου πονηρέψεις τα όρνια!!!

Τώρα φίλε taxonidi  ότι κατάλαβες -κατάλαβες...

  1. Τι εγινε κυριε Καμπιωτη.Κολοσατε και εσεις και τα παρατησατε.Αντε ενας ενας με την σειρα στον Ρουση.τρεξτε μονο γρηγορα ολοι μην χασετε την σειρα σας.Κριμα.Τουλαχιστον απο εσας περιμεναμε αλλα.
    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τώρα συγνώμη φίλε μου αλλά πραγματικά νομίζεις ότι χρειάζεται να απαντήσω για το αν έτρεξα και εγώ στον Ρούσση???
  3. 3)Μετά το προχθεσινό συμβούλιο του Δ.Λ.Τ.Σ.Ω. ρώτησα ένα  καλό φίλο μου το εξής: Καλά ρε ,τι έχει ο Τάδε μαζί μου και όλο πετάγεται και όλο ειρωνεύεται λες και έχει κάτι μαζί μου?Καλά οι άλλοι εντάξει,αλλά αυτόν σχεδόν δεν τον ξέρω...
  4. Απάντηση του φίλου μου:
  5. Μην δίνεις σημασία ρε,αυτός είναι τόσο κουτός που όταν έφτασε 6 χρονών και είπε Μπααααμπά  φωταγώγησαν όλο το χωριό......
  6. Άντε  τώρα να βγάλω συμπέρασμα!!!!

10 σχόλια:

  1. Εγω κ καμπιωτη περίμενα απο τον δήμαρχο να σε ξετιναξει για τις επιταγές αλλα τελικά μόνο δεν λείπουν απλώς οποίος γνωρίζει απο επιταγές καταλαβαίνει πολλά. Κ δήμαρχε αρχισες με φάουλ στο λιμενικό ταμείο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κύριε καμπιώτη δεν μας είπες όταν αρχίζει η συνεδρίαση που προεδρεύει ο κύριος ρούσσης τι λέει αρχίζει η συνεδρίαση η αρχίζει το σόου ! γιατί όπως βλέπω σε όλα τα video είναι πάντα παρών μόνο ο κύριος ξύλος ακριβώς ότι κάνει και ο ψινάκης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σωτηρηηη αξιος ο μισθος αξιος !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΠΛΑ ΕΓΡΑΨΕΣ ΠΑΛΙ. ΜΗΝ ΧΑΝΕΣΕ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο λαλιστατος Κ' ΓΑΣΒΙΝΙΑΝ τι εχει να πει για την διαχειρηση που εκανε οταν ηταν προεδρος? Ειναι και ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ. Στον εισαγγελεα ολα Κ' ΚΑΜΠΙΩΤΗ και τα στοιχεια να τα παραδωσει ο Κ' ΔΑΒΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φίλες και φίλοι καταρχήν να ευχαριστήσω όλους για αυτήν την υποδοχή και τον καταιγισμό σχολίων που έχω δεχτεί στο blog μέσα στις λίγες ώρες της σημερινής ανάρτησης. Θα ήθελα να διευκρινίσω κάτι σε κάποιους φίλους που στέλνουν ανώνυμα σχόλια, ειδικά στην σημερινή ανάρτηση. Δυστυχώς δεν μπορώ να δημοσιεύσω πάνω από 15 σχόλια που αφορούν την σημερινή ανάρτηση και ειδικά ανώνυμα. Αν τα δημοσιεύσω θα πρέπει να πάω να παραδοθώ μόνος μου κατευθείαν και χωρίς δίκη. Ως εκ"τούτου μην τα στέλνετε γιατί είναι αδύνατον να τα ανεβάσω.´Οσο για κάποια άλλα σχόλια που αναφέρονται με πολύ κολακευτικά λόγια σε αυτά που γράφω πραγματικά σας ευχαριστώ,τα κρατάω για μένα,αλλά και αυτά δεν μπορώ να τα δημοσιεύσω για ευνόητους λόγους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. BΓΑΛΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΩΡΑ "ΔΗΘΕΝ". ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ Κο ΞΥΛΟ "ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟ", ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗ Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ta stixia vgale Tora afou teliose me ton eisagelea na teliomoume me olous autous tous apithanous pou kanoun Kai mathimata. Re seis emeis pou zoume tosa Xronia? Nomizete oti den sas kseroume Kai ti kanete tosa Xronia Kai poioi eiste? Tora nomizete tha sas mathoume?borei na min sas kseroun sta voria. Emeis edo stin paralia kseroume Kai ti kanate Kai pioi eiste.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΑΝΤΩΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΕΙ. ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ "ΛΑΜΟΓΙΑ" ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΤΕΣ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ "ΜΑΧΙΜΗ ΠΟΛΗ" ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ, ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΞΥΛΟΥ ΣΤΟΝ ΩΡΩΠΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΜΕΞΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  10. Επλιζω εσεις να μπορεσετε να δημοσιευσετε αυτο το σχολιο, για το τελευταιο συμβουλιο παρωδια του ΔΛΤΣΩ.

    Ο "ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ'' αρνειται, μιας και θυγονται τα πουλεν του.

    Τα εκανε Σ......ΤΑ, ο προηγουμενος με την κεφαλα και εγωισμο του. Δεν μπορω ομως να δεχθω και σαν εκπροσωπους ΗΘΙΚΗΣ και ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ, τους συγκεκριμενους ΚΥΡΙΟΥΣ.


    1. Σαφως κυριε Δαυρη τον πρωτο λογο στα δημοτικα σας συμβουλια, πρεπει να εχουν οι πολιτες, μιας και εμεις σας επιλεξαμε να βρισκεσται εκει, και να ελεγχουμε με αυτον τον τροπο τις αποφασεις που περνεται για εμας. ΜΑΚΑΡΙ να επιλεγατε την καταλληλη διαδικασια εμεις ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ, να μπορουμε να παρεβαινουμε στα δημοτικα συμβουλια, και να μην περιμενει ο κοσμος μετα το περας αυτων στις 12 ή 1 την νυχτα να πουμε μια κουβεντα.
    2. Περι ηθικοτητας του πρωην προεδρου. Μηπως καποτε τροφοδοτουσε το λιμενικο ταμειο και την ΔΕΑΔΩ του Μεξη (μελος και των δυο συμβουλιων), με γραφικη υλη απο το μαγαζι του στο Χαλκουτσι? (υπηρξε και χαρτοβιβλιοπωλης για οσους δεν θυμουνται).
    Δεκτο το οτι αναθεσε στον κυριο Λειθαδιωτη Γιαννη, την ηλεκτρολογικη συντηρηση του λιμενικου ταμειου. Εως εδω καλα. Γιατι ομως ο ηλεκτρολογος να συστησει και εταιρεια καθαρισμου και αποκομιδης απορριματων και να λαμβανει αναθεσεις ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ?. Αυτο ειναι ηθικο????????
    3. Τελικα τι γινεται με το αχτυπητο διδυμο?. Παντου θα τους βλεπουμε μπροστα μας απο εδω και περα? Ο σκοπος του ενος επιτευφχθει το διαπιστωσαμε. Ειχε τεραστια αναγκη η κορη του να εργασθει σαν ιδιαιτερα του Δημαρχου. Ο πρωην δημαρχος, που αποσκοπει αραγε? Θελει να βολεψει και αυτος κανα παιδι, ή , εποφθαλμια καμια θεσουλα για την παρτη του?

    ΑπάντησηΔιαγραφή