Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου 2014


Φίλες και φίλοι,

Από σήμερα θα επικοινωνώ μαζί σας μέσω αυτού του blog, το οποίο έχει ονοματεπώνυμο, όπως και όλα όσα θα γράφονται και θα αναρτώνται εφεξής στις ηλεκτρονικές του σελίδες – με ονοματεπώνυμο!

Δεν επέλεξα τυχαία τη χρονική στιγμή για να ξεκινήσω αυτή την επικοινωνία. Θεωρώ ότι ο χρόνος είναι κατάλληλος διότι η σκόνη του πρόσφατου εκλογικού αγώνα (Μάιος 2014) έχει κατακαθίσει και τις τύχες του Δήμου τις έχει αναλάβει μια νέα Δημοτική Αρχή.  

Παράλληλα, σε λίγες μέρες ακολουθεί η παράδοση της διοίκησης του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Σκάλας Ωρωπού –του οποίου είχα την τιμή να προΐσταμαι- στο καινούργιο Δ.Σ που θα ψηφιστεί από το Δημοτικό Συμβούλιο.

Κάνοντας αυτή την αναφορά, θα ήθελα να πω δημόσια (ξανά) ένα μεγάλο “ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ” στο απερχόμενο διοικητικό συμβούλιο του Δ.Λ.Τ.Σ.Ω. και σε κάθε μέλος ξεχωριστά για όλη την προσπάθεια τους αυτά τα δυόμιση χρόνια, κυρίως δε για την ηθική τους συμπαράσταση αλλά και την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν έμπρακτα, στηρίζοντας με σε όλες τις δυσκολίες και τις αντιξοότητες που αντιμετωπίσαμε - οι οποίες, όπως οι περισσότεροι γνωρίζετε, δεν ήταν λίγες.

Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω τον τ. Δήμαρχο Ωρωπού κ. Ιωάννη Οικονομάκο, ο οποίος μας έδειξε πλήρη εμπιστοσύνη και μας έδωσε απόλυτη ελευθερία κινήσεων.

Τέλος θα ήθελα να πω το μεγαλύτερο ευχαριστώ, στη μόνιμη υπάλληλο του Ταμείου την κα Σμαρώ Ρούλια, η οποία κατάφερε να με ανεχτεί όλον αυτό τον καιρό, και την οποία προσωπικά  θεωρώ πρότυπο δημόσιου λειτουργού διότι εργάστηκε με αυταπάρνηση και αφοσίωση υπερβάλλοντας εαυτόν, ξεχνώντας ωράρια, αργίες, Σαββατοκύριακα και άδειες έτσι ώστε να κάνει  ότι είναι δυνατόν για να γίνουν πραγματικότητα τα μεγάλα έργα που υλοποιήσαμε σε αυτό το χρονικό διάστημα.

Αναφορικά με τον λόγο που με οδήγησε στην δημιουργία αυτού του blog, αισθάνομαι ότι ήρθε η ώρα να δημοσιοποιήθούν κάποια πράγματα που συνέβησαν κατά την διάρκεια της θητείας μας και δεν είναι γνωστά στο ευρύ κοινό. Έτσι, θα μπορέσει κάθε δημότης του Ωρωπού να βγάλει ασφαλή συμπεράσματα έχοντας στα χέρια του τα ντοκουμέντα και όχι διαδόσεις κι απόψεις αμφιβόλου προελεύσεως και προθέσεως. Εδώ, θα δημοσιοποιώ στοιχεία, ΠΑΝΤΑ συνοδευόμενα από τα απαραίτητα έγγραφα, ώστε ο κάθε πολίτης να έχει την δυνατότητα να μάθει την αλήθεια και να κρίνει μόνος του.

Γιατί τώρα?

Επειδή έκρινα ότι αν δημοσιοποιούσα τα περισσότερα από αυτά τα στοιχεία κατά την διάρκεια της θητείας μας ή πολύ περισσότερο κατά την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου ίσως κάποιοι θεωρούσαν ότι θέλω να εξυπηρετήσω πολιτικές σκοπιμότητες. Κυρίως, όμως, επειδή έχω μάθει στη ζωή μου να τα βάζω με κάποιον όταν είναι όρθιος και δυνατός - ποτέ όταν είναι πεσμένος. Τώρα λοιπόν, που κάποιοι από αυτούς στους οποίους θα αναφερθώ είναι στην εξουσία κι αισθάνονται “δυνατοί”, μπορώ να τους απευθύνω τον λόγο. 

Στις αναρτήσεις που θα γίνονται εδώ μπορούν να σχολιάζουν όλοι όσοι το θέλουν,  ακόμη κι αν έχουν άλλη άποψη, με μία όμως προϋπόθεση: θα γράφουν ΕΠΩΝΥΜΑ!

Από αύριο ξεκινάμε με το πρώτο έγγραφο που αφορά το Δ.Λ.Τ.Σ.Ω. και μαζί  ένα κουίζ για δυνατούς λύτες.

                                Καλό μας ταξίδι!

                         ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΚΑΜΠΙΩΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου