Πέμπτη 23 Απριλίου 2015

Παροχή 6-γήσεων..........

Θέλω δεν θέλω αφού μου το ζήτησε ο γίγαντας της δημοσιογραφίας της περιοχής,ο Τιτανοτεράστιος,ο ογκόλιθος του ήθους,ο Παν μέγιστος τιμητής των αξιών και των θεσμών,και προπαντός ο ακέραιος  αυτός χαρακτήρας που προασπίζει ειδικά τα συμφέροντα των επαγγελματιών της περιοχής μας,αποφάσισα να πάω αυτοπροσώπως να δώσω 6-γήσεις στους επαγγελματίες που τόσο εθίγησαν από το <<παράνομο>>λιμενικό ταμείο......
Επισκέφτηκα λοιπόν τους πρώτους δύο από τους τρεις που ξήλωσαν την πέργκολα και αφού με έβρισαν,δεν τους έφτανε αυτό με έδειραν κιόλας.....Μάλιστα δεσμεύτηκαν να με κρεμάσουν ανάποδα και από την πέργκολα,μόλις την ξανατοποθετήσουν...
Παραθέτω και φωτογραφικά στιγμιότυπα του ξυλοδαρμού!!!!!


Μάλιστα δεν τους έφταναν τα βασανιστήρια που με υπέβαλλαν αλλά με ανάγκασαν να δώσω και περαιτέρω 6-γήσεις,σε κλειστό χώρο αυτή την φορά για να μην μπορώ να ξεφύγω από πουθενά....

Πάντως  του δώσαμε και κατάλαβε στις αμοιβαίες 6-γήσεις συνοδευόμενες  με 6-κιλη 
- ΔΑ




Κλείνοντας θα ήθελα να διαβεβαιώσω τον καλλιτέχνη της διαστρέβλωσης και αγαπητό μου σπόνσορα  δύο πράγματα:

1) Νοιώθω πραγματικά για μένα προσωπικά να έχω πάρει πολλά παράσημα,όταν με βρίζει και με συκοφαντεί (μόνο εμένα),για πάνω από τρία χρόνια, κάποιος σαν και εσένα!!!!!
2)Να είσαι σίγουρος και εσύ και οι <<άλλοι>>,ότι τουλάχιστον για το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο,σίγουρα κάποιοι θα χρειαστούν να δώσουν εξηγήσεις,και μάλιστα πολύ σύντομα.

5 σχόλια:

  1. σε πιον δημοσιογραφο αναφερεσε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα είναι τόσο απλό....Στον LARRY GING!!!!!! Ρε φίλε μου πλάκα μας κάνεις?????

      Διαγραφή
    2. Re lalaka tha me pniksis.Tha mou mini to psarokokalo sto lemo.Pantos pernate kala.Tin epomeni fora na to kanonisis me olous,giati afises pollous paraponemenous!!

      Διαγραφή
  2. ΜΑΛΛΟΝ Ο ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΦΙΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ. ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΕ ΤΟΣΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ ΠΟΥ "ΜΑΧΕΤΑΙ" ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΩΡΩΠΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εγώ νομίζω ότι όλοι εμείς είμαστε μακάκες και ότι αυτοί οι ξύλινοι έχουν δίκιο και όλοι εμείς οι μακάκες πρέπει να πάμε για μπάνιο και χάνουμε χρόνο και χρήμα σε ένα δήμο πεθαμένο για 4 χρόνια ακόμα . Έχω τρεις μήνες που έφυγα και νοιώθω ότι έκανα την καλύτερη επιλογή , μακριά από αυτές τις λιγδιασμένες κοιλιές και νοοτροπίες της προηγούμενης εικοσαετίας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή