Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΩΡΩΠΟΥ,ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΘΩΜΑ ΡΟΥΣΣΗ,ΠΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΓΙΑΣΕΜΑΚΗ,ΠΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ Η ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ,ΣΤΑ ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΟΛΩΝ!!!!!

Προσπάθησα πραγματικά να κρατηθώ και να μην εμπλακώ στην διαδικτυακή αντιπαράθεση του Γιώργου Γιασεμάκη και της Δυναμικής Πολιτείας,με την δημοτική αρχή σχετικά με τις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις που οργανώνει το Ν.Π.Δ.Δ πολιτισμού περιβάλλοντος,έλα όμως που όσο διαβάζω την απάντηση του δημάρχου,τόσο ποιο πολύ φουντώνω!!!!
Θα σταθώ σε δύο τρία μόνο σημεία αυτής της απάντησης,για να μην θεωρηθεί ότι κάνω τον συνήγορο του Γιασεμάκη,αφού έτσι και αλλιώς δεν τον εκπροσωπώ,αλλά και ο ίδιος δεν χρειάζεται την υπεράσπισή μου.
Αναφέρει λοιπόν ο συντάκτης της απάντησης προς τον Γιασεμάκη τα εξής:
Εμείς θα επαναφέρουμε την πραγματική κοινωνική πολιτική στον τόπο μας
Ας μας επιτρέψει ο Γιώργος Γιασημάκης να παρακολουθούμε εμείς με κατάπληξη την συνεχιζόμενη προσπάθειά του να αμφισβητεί την εντολή που πήραμε από τους συνδημότες μας να διοικήσουμε αυτόν το Δήμο. 
Εμείς δεν του αμφισβητούμε την εντολή ελέγχου που πήρε, μόνο που του συνιστούμε να είναι συνεπής με
 αυτήν και όχι να βρίσκεται σε συνεχόμενη πολιτική συνεργασία, με τον εφευρέτη των πανηγυριών της μικροπολιτικής και της κατάργησης της κοινωνικής πολιτικής στο Δήμο μας. Δύο θέματα στα οποία αναφέρεται σε ανακοίνωσή του. 
Πάμε λοιπόν λέξη-λέξη.
Ο Γιασεμάκης προσπαθεί συνεχιζόμενα να αμφισβητεί την εντολή που πήρατε από τους Δημότες να διοικήσετε τον Δήμο??????????????
Και τον παρακολουθείτε και με κατάπληξη?????????????
Τι λέτε ρε παιδιά. Τώρα καταΠΛΗΧΘΗΚΑ  και εγώ!!!!!!!
Πότε έγινε ακριβώς αυτό το συνεχιζόμενο?????????
Από την ανάληψη των καθηκόντων σας εδώ και σχεδόν τρεισήμισι μήνες, δύο ανακοινώσεις έχει βγάλει όλες και όλες ο άνθρωπος.... Ο δε συνδυασμός του Οράματος Δημιουργίας Καμία!!!!   
Σε λίγο θα γραφτείτε στο βιβλίο ρεκόρ Γκίνες για το πως υπνωτίζουμε μία ολόκληρη αντιπολίτευση!!!!
Στην επόμενη σειρά γράφετε ότι είναι σε συνεχόμενη πολιτική συνεργασία με τον εφευρέτη των πανηγυριών και της κατάργησης της κοινωνικής πολιτικής στον Δήμο μας.....
Καλό!!!!
Προφανώς εννοείτε τον Οικονομάκο...Η αλήθεια είναι ότι μάλλον συνεργάζονται πολιτικά και πραγματικά τα καταφέρνουν ΑΡΙΣΤΑ στο να μην σας ενοχλούν καθόλου.!!!!
Όσο για τον  Γιάννη τον Οικονομάκο,που ούτε αυτός χρειάζεται την υπεράσπισή μου,μπορείτε να τον πείτε όπως θέλετε αλλά Κύρο Γρανάζη της κατάργησης της κοινωνικής πολιτικής στον Δήμο, δεν τον λες.....
Για να σας θυμίσω γιατί προφανώς ξεχνάτε:
Ασθενοφόρο,κοινωνικό φαρμακείο, συσσίτια,δημοτικοί λαχανόκηποι,εξετάσεις στα καπη,κλπ.κλπ.
Επόμενη παράγραφος:
Από μακριά και χωρίς να «βραχούμε» από το οποιοδήποτε πρόβλημα, είναι πολύ εύκολη η κριτική και η δημιουργία εντυπώσεων διά της μικροπολιτικής.
 Εδώ πραγματικά ο συντάκτης της ανακοίνωσης δίνει ρεσιτάλλλλλλλλλλλλ.
Καλά εδώ θα πέσουν και τα αντίσκηνα που στήνετε στην παραλία και θα μας πλακώσουν!!!!
Ποιοι ομιλούν για την δημιουργία εντυπώσεων δια της μικροπολιτικής????!!!!!!!!!
Δεν μου πάει η καρδιά ούτε να απαντήσω.............
Να κλείσω γιατί κουράστηκα με μία μικρή επισήμανση.
Επί της ουσίας για αυτά που αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο Γιασεμάκης ούτε λέξη!!!
Γιατί άραγε δεν μου προξενεί καμία εντύπωση???

Υ.Γ
1)Κύριε Γιασεμάκη,καλή η ανακοίνωση και φροντίστε να το κάνετε ποιο συχνά,αν και όπου νομίζετε ότι συντρέχει λόγος.Πιστέψτε με το έχουν ανάγκη όλοι.
2)Προς δημοτική αρχή.Ελπίζω αν δεν σας ενοχλεί,να μας επιτρέπετε να αναπνέουμε...
3)Προς τους ΦΙΛΟΥΣ:

15 σχόλια:

  1. Kε ΚΑΜΠΙΩΤΗ. ΔΕΣ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΑΜΜΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΥ ΔΕΝΤΡΟΥ ΣΤΟ ΧΑΛΚΟΥΤΣΙ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΑΙ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΓΚΑΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΡΙΝ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΕΝΑΣ ΕΘΑΒΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ. ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΑΛΛΟ ΤΩΡΑ; ΠΩΣ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ. Ο ΤΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 72000€μέσα σε ένα 3μηνο.φαντασου στο χρόνο. καλη αρχή, καλές γιορτές,
    Υ. Γ. Έλληνας κροισος με 6 γράμματα!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιατι φοβασε να πεις ρε καμπιωτη οτι αυτη η σιωπη της αντιπολιτευσης ειναι το λιγοτερο υποπτη.ομως και εσυ μολις εφυγες απο την καρεκλα μουγγα.στην αρχη κατι πηγες να πεις αλλα κολωσες και συ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ φίλε η φίλη,
      Προφανώς δεν διάβασες προσεκτικά την ανάρτησή μου.Όμως από εμένα δεν θα ακούσεις ποτέ τέτοιο χαρακτηρισμό,ούτε καν για την δημοτική αρχή.Επειδή δυστυχώς δεν έχω μάθει να μασάω τα λόγια μου θα παραδεχθώ ότι ούτε εγώ είμαι ικανοποιημένος,από την αντιπολίτευση τους 3 αυτούς μήνες.Θεωρώ ότι είναι αποτέλεσμα της στεναχώριας η της απογοήτευσης που ένιωσαν ο καθένας για διαφορετικούς λόγους οι δύο αρχηγοί από το εκλογικό αποτέλεσμα.Όσο για το σχόλιο σου για μένα,δεν ένοιωσα ποτέ ότι ήμουν κάτοχος καμίας καρέκλας.Όμως αν ο κόσμος πιστεύει αυτά που λες τότε πραγματικά λυπάμαι.Κάτι δεν κάνω καλά...

      Διαγραφή
  4. ANTE ENAS ENAS ARXIZOYN NA EKDHLONONTE.DES STON FILON SOY TON MAXIMO AYTA POY LEEI O KIOYSHS GIA NA KATALAVETE PIOYS PISTEVATE OTI THA SAS STRIKSOYN.GIA SOY KIOYSH MORFH.ALITHIA O FILOS SOY O MAXIMOS GIATI EKLISE TA SXOLIA.PONESE TO DAKTYLO TOY NA PATAEI SYNEXIA DIAGRAFI?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η δημοτική αρχή εμφανώς αιφνιδιασμένη από το αποτέλεσμα των εκλογών του Μαΐου στέκεται και κοιτάζει αμήχανα την ώρα δέχεται την μία ήτα πίσω από την άλλη σε όποια μάχη και αν δίνει , αν την δίνει , ενάντια στην αποδόμηση του δήμου μας που συντελείται όλο αυτό το διάστημα . Μη μπορώντας να εφαρμόσει όλα αυτά που με τόση αμετροέπεια διαλαλούσε προεκλογικά και με περίσσια κομπορρημοσύνη προσπαθεί να μας κάνει μαθήματα δημοκρατίας για το πώς και πότε θα εξασκήσουμε τα δικαιώματα μας , ενώ η ίδια σχεδόν 4 χρόνια πριν έπραττε το <> , κάνοντας ένσταση , απέναντι στην τότε νεοεκλεγείσα δημοτική αρχή θεωρώντας το χρέος προς τους ψηφοφόρους της . Προσπαθεί να βρει διέξοδο απειλώντας ότι θα φέρει τον έλεγχο στο δήμο μας αλλά το μόνο που κάνει είναι να συνεχίζει την ίδια πολιτική που εφαρμόζεται μέχρι και σήμερα .Το μόνο που κατάφερε μέχρι σήμερα να παρουσιάσει ως έργο είναι ότι ξαναζωντάνεψε πολιτικά φαντάσματα του παρελθόντος βάζοντάς τα ξανά να πρωταγωνιστούν στις αποφάσεις για τον τόπο μας ..
    Όταν μπαλώνει ότι έσκιζε προεκλογικά μάλλον δεν πρέπει να έχουμε εμπιστοσύνη στον ΘΩΜΑ ……!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ φίλε
      Μου έγραψες ίσως το αρτιότερο σχόλιο από όλα όσα έχω δεχθεί μέχρι σήμερα.Θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα αν είχες την δυνατότητα να μου στέλνεις πιο συχνά σχόλια τα οποία θα μπορούσα να χρησιμοποιούσα και σαν αυτόνομες αναρτήσεις.Ακόμα και αν χρησιμοποιούσες έστω κάποιο ψευδώνυμο.
      Ευχαριστώ.

      Διαγραφή
  6. ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΑΝΩΝΥΜΟ ΤΩΝ 6.47.
    ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΟΥ ΣΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΥΠΟΠΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΣΧΟΛΙΟ.ΚΛΑΣΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΡΙΧΝΩ ΛΑΣΠΗ ΣΤΟΝ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΜΕΙΝΕΙ.ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΟΥ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΜΠΙΩΤΗ ΕΙΣΑΙ ΑΔΙΚΟΣ.ΑΝ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΔΕΝ ΜΕ ΚΑΛΗΠΤΕΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ,ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΜΑΓΑΖΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟΣΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΠΑΡΑΠΡΟΔΡΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΗΜΑΡΧΟΙ,ΗΤΑΝ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕ ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΖΗΤΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΕΚΕΙ.ΝΑ ΠΩ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΠΗΓΕ ΣΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 20 ΜΑΓΑΖΙΑ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΘΩΩΣΕ ΟΛΟΥΣ,ΧΩΡΙΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΑΝ ΗΜΑΣΤΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΛΙΤΣΑ Η ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΣΕΜΑΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Φίλε μου που έστειλες το εορταστικό ανέκδοτο,δυστυχώς μου ήρθε μισό.Προφανώς ήταν πολύ μεγάλο.Αν θέλεις ξαναστείλτο αλλά αν είναι δυνατόν άλλαξε τα ονόματα των ηρώων,γιατί αν το βάλω με τα ονόματα που μου έστειλες, με έχουν που με έχουν στα όπα-όπα προβλέπω να κάνω χριστούγεννα στο βόρειο σέλας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε μου καλέ, μου έφυγε η έμπνευση. Το διάβασα κάπου, εμπνεύστηκα, το διασκεύασα, και το έστειλα. Μη μου αναφέρεις, ομοφοβικές αναστολές όμως, διότι με απογοητεύεις. Είσαι το μόνο μέσο που στέκεσαι με αξιοπρέπεια, αυτήν την στιγμή, και μπορούμε να γράφουμε δυο λέξεις, με πολιτικό υπόβαθρο. Αφού κανένα δεν προσβάλουμε, άσε να γράψουμε, τον πόνο μας, και να καυτηριάσουμε τις επιλογές μας (για ακόμα μια φορά), όσο μπορούμε να βλέπουμε λίγο καθαρά. Θα το παλέψω αύριο, μετά και από το σημερινό hangover, γιορτής, χαράς, και χριστουγεννιατικης διάθεσης. ΦΙΛΙΑ........

      Διαγραφή
    2. Αγαπητέ Φίλε
      Δεν είχα άλλο τρόπο να σε ευχαριστήσω για τα λόγια σου,από το να βρω το ανέκδοτο που μου έστειλες και να το δημοσιεύσω εγώ.
      Να σημειώσω ότι στο ανέκδοτο που μου έστειλες είχες την εξαιρετική έμπνευση,ότι είχες δώσει σε κάθε έναν από τους πρωταγωνιστές της ιστορίας ονόματα των ανθρώπων της δημοτικής αρχής.Οπότε ο καθένας μπορεί να να κάνει τον συσχετισμό κατά το δοκούν.


      perierga.gr - Μια επίκαιρη ιστορία: Το ποντίκι και η ποντικοπαγίδα! Όσο κι αν είναι πλέον συνηθισμένο να σκεφτόμαστε όλο και περισσότερο τον εαυτό μας, αδιαφορώντας -προκλητικά πολλές φορές- για το διπλανό μας, ένα είναι σίγουρο: Όταν κινδυνεύει κάποιος ή έχει ένα πρόβλημα (μικρό ή μεγάλο, δεν έχει σημασία), βρισκόμαστε όλοι σε κίνδυνο και κατ’ επέκταση το πρόβλημά του πολύ σύντομα θα γίνει και δικό μας! Για τον ίδιο ακριβώς λόγο, όταν μια ποντικοπαγίδα μπαίνει στο σπίτι δεν αποτελεί πρόβλημα μόνο για τον ποντικό… Η ιστορία που ακολουθεί είναι πιο επίκαιρη από ποτέ!

      Ένα ποντικάκι κάποτε παρατηρούσε από την τρυπούλα του τον αγρότη και τη γυναίκα του που ξεδίπλωναν ένα πακέτο. «Τι λιχουδιά άραγε έκρυβε εκείνο το πακέτο;», αναρωτήθηκε. Όταν, όμως, οι δύο αγρότες άνοιξαν το πακέτο δεν φαντάζεστε πόσο μεγάλο ήταν το σοκ που έπαθε, διαπιστώνοντας πως επρόκειτο για μια ποντικοπαγίδα! Τρέχει γρήγορα, λοιπόν, στον αχυρώνα για να ανακοινώσει το φοβερό νέο: «Μια ποντικοπαγίδα μέσα στο σπίτι! Μια ποντικοπαγίδα μέσα στο σπίτι!»

      Η κότα κακάρισε, έξυσε την πλάτη της και σηκώνοντας το λαιμό της είπε: «Κυρ ποντικέ μου, καταλαβαίνω πως αυτό αποτελεί πρόβλημα για εσάς. Αλλά δεν βλέπω να έχει καμιά επίπτωση σε εμένα! Δε με ενοχλεί καθόλου η ποντικοπαγίδα στο σπίτι!» Το ποντικάκι γύρισε τότε στο γουρούνι και του φώναξε: «Έχει μια ποντικοπαγίδα στο σπίτι! Έχει μια ποντικοπαγίδα στο σπίτι!»

      Το γουρούνι έδειξε συμπόνια αλλά απάντησε: «Λυπάμαι πολύ κυρ ποντικέ μου, αλλά δεν μπορώ να κάνω τίποτα άλλο από το να προσευχηθώ. Να είσαι σίγουρος ότι θα το κάνω». Τότε το ποντίκι στράφηκε προς το βόδι και του φώναξε, κρούοντας τον κώδωνα του κινδύνου: «Έχει μια ποντικοπαγίδα στο σπίτι! Έχει μια ποντικοπαγίδα στο σπίτι!»

      Και το βόδι απάντησε: «Κοιτάξτε, κύριε ποντικέ μου, πολύ λυπάμαι για τον κίνδυνο που διατρέχεις, αλλά εμένα η ποντικοπαγίδα το μόνο που μπορεί να μου κάνει είναι ένα τσιμπηματάκι στο δέρμα μου! » Έτσι, ο καλός μας ποντικούλης, έφυγε με κατεβασμένο το κεφάλι, περίλυπος και απογοητευμένος γιατί θα έπρεπε ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ, να αντιμετωπίσει τον κίνδυνο της ποντικοπαγίδας!

      Την επόμενη νύχτα, ένας παράξενος θόρυβος, κάτι σαν αυτόν που κάνει η ποντικοπαγίδα όταν κλείνει, ξύπνησε τη γυναίκα του αγρότη που έτρεξε να δει τι συνέβη. Μέσα στη νύχτα, όμως, δεν πρόσεξε πως στην παγίδα είχε πιαστεί από την ουρά ένα φίδι …. Φοβισμένο το φίδι δάγκωσε τη γυναίκα.

      Η γυναίκα αρρώστησε βαριά και μεταφέρθηκε επειγόντως στο νοσοκομείο. Έμεινε λίγες μέρες και επέστρεψε στο σπίτι, αλλά με υψηλό πυρετό. Ο γιατρός συμβούλεψε το σύζυγο να της κάνει ζεστές σουπίτσες. Έτσι ο αγρότης έσφαξε την κότα για να κάνει μια καλή κοτόσουπα!

      Η γυναίκα, όμως, πήγαινε από το κακό στο χειρότερο και όλοι οι γείτονες πήγαιναν στη φάρμα για να βοηθήσουν. Ο καθένας με τη σειρά του καθόταν στο προσκεφάλι της γυναίκας από ένα 8ωρο. Για να τους ταΐσει όλους αυτούς ο αγρότης αναγκάστηκε να σφάξει το γουρούνι. Τελικά, όμως, η γυναίκα δεν τη γλίτωσε! Πέθανε! Στην κηδεία της ήρθε πάρα πολύς κόσμος, γιατί ήταν καλή γυναίκα και την αγαπούσαν όλοι. Για να ταΐσει όλον αυτόν τον κόσμο ο αγρότης αναγκάστηκε να σφάξει το βόδι.

      Ο κυρ ποντικός μας έβλεπε όλο αυτό το πήγαιν’ έλα από την τρυπούλα του με πάρα πολύ μεγάλη θλίψη…

      Γι’ αυτό και σεις, την επόμενη φορά που κάποιος σας πει ότι έχει ένα μικρό πρόβλημα-μεγάλο γι αυτόν- και που ίσως εσας δε σας πολυαφορά, θυμηθείτε πως όταν καποιος από το περιβάλλον μας κινδυνεύει, βρισκόμαστε και μεις σε κίνδυνο!
      Είμαστε όλοι συνεπιβάτες σ’αυτό το πλοίο που το λένε ζωή! Ας έχουμε ανοιχτά τα μάτια και τ’αυτιά μας και ας κάνουμε μια προσπάθεια να συμπαραστεκόμαστε ο ένας στον άλλο....

      Διαγραφή
  8. Όχι, πρώτα ο δημότης θα πληρώσει το λάθος του και μετά όλοι οι άλλοι. Φτάνει πια δεν υπάρχει αθώο κουτό κουτάβι αλλά μόνο λύκος. Αγέλη ολόκληρη και καλά θα κάνετε όσοι δεν τους φοβάστε να το κάνετε. Μπορεί εσύ κύριε καμπιώτη να έχετε κρεμάσει το τα ταγάρι αλλά η νέα δημοτική έχει και το δείχνει εκτός από ανικανότητα περίσσιο μίσος. Προσοχή οι καιροί είναι πονηροι και ο "κιούσσης" ακόμα περισσότερο. Αλλά και χρόνια πολλά σε όλους μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η εποχή, η κάθε εποχή, αποκαλύπτει πως ο πλούτος, ο κάθε πλούτος, μοιράζεται σε ολοένα και λιγότερους που έχουν κοινό νου, ενώ η επιβίωση γίνεται όλο και περισσότερο προβληματική και όχι μόνο πνευματικά ή ηθικά. Το «καρότο» έχει φύγει αφήνοντας πίσω το «μαστίγιο», σχεδόν φτωχοί και απόλυτα φτωχοί ξυπνούν όλο και περισσότεροι δημότες σε όραμα, και κάθε όραμα, ανακαλύπτοντας ότι το "αμερικανικό όνειρο", που επεκτάθηκε σε όλο το δήμο, έχει πλέον τελειώσει ή σχεδόν τελειώσει, την ώρα που οι πολιτικά πλούσιοι ζουν μια ευημερία, και κάθε ασυλία άνευ προηγουμένου.
    Καλές γιορτές υγείας και όχι μόνο υγείας με όλους μας, σε όλους μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. http://boriattika.blogspot.gr/2014/12/blog-post_19.html?spref=fb

    ΑπάντησηΔιαγραφή