Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2016

Ο απολογισμός του...ΕΜΠΙΣΤΕΨΟΥ... PART 1.

Χρειάστηκε να αφιερώσω πολύ χρόνο βλέποντας πολλά βίντεο,και διαβάζοντας πολλά τοπικά site,ώστε να φανώ αντάξιος του σχολιασμού της συνέντευξης τύπου-απολογισμού διετίας,του δημάρχου Ωρωπού κου Θωμά Ρούσση,η αλλιώς <<Εμπιστέψου τον Θωμά>>.
Τηρώντας λοιπόν την υπόσχεσή μου,θα ξεκινήσω σήμερα μία σειρά αναρτήσεων,που θα αφορά την διετία αυτή,και τον απολογισμό της,με ένα δικό μου τρόπο.
Σήμερα λοιπόν θα παλέψω με τον κακό μου εαυτό και δεν θα κάνω κανένα σχόλιο.
Θα αφήσω το βίντεο να μιλήσει...
Μην μπερδεύστε. Σήμερα δεν θα κάνω κανένα σχόλιο.
Καθίστε αναπαυτικά και απολαύστε την πρώτη μου ταινία....Αλλά δείτε την μέχρι τέλους.
Ελπίζω να σας αρέσει.

11 σχόλια:

  1. ΤΟ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕς.ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΜΟΥ.ΕΛΕΟς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φερε τον ελεγχο να σου βαλω ΑΡΙΣΤΑ.Τι τους εβγαλες.μα δεν ντρεπεσε να τους κανεις τετοια πραματα.Για ποιον ειπε οτι δεν ντρεπετε και δεν εχει τσιπα?μηπως μετα απο αυτα θα επρεπε να μας τα ξαναπει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φίλε μετά από το βιντεο που έβγαλες τι σχόλιο χρειάζεται να κάνεις,τόσα ψέμματα μαζεμένα σε 10 λεπτά,τι να πει κανείς. ΞΕΥΤΊΛΑ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φιλε νιονιο αυτο δεν ηταν βιντεο. Κηδεια ηταν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΡΙΜΑ!!! ΕΙΣΤΕ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ!!! Ε ΡΕ ΓΑΒΡΙΗΛ ΚΑΙ ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ!!! ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΜΗΔΕΝ!!! ΓΙ' ΑΥΤΟ Ο ΩΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτός καλα κάνει και τα λέει. Και καλα και πολλοί απο την αντιπολίτευση δεν μιλάνε. Αλλα απο τους 25 δικούς του κανεις δεν εχει φιλότιμο και τσιπα όπως λέει και ο Ρούσης κανεις δεν φοράει παντελόνια να αντιδράσει; Τόσο μεγάλη ξεφτίλα δεν αντέχεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΛΑ ΟΛΗ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΕΞΑΝΤΛΕΙΤΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΜΠΙΩΤΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΑΣΕΜΑΚΗ !!! ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ?????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Se vlepo me alla tria xronia roussi na girizis mexri Kai tainia megalou mikous. Ante Kai kanalarxis.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΟΥ-ΚΟΥ. Καμπιώτη ξέρεις τι δύσκολο είναι να θυσιάζεσαι για να υπηρετείς τους συμπολίτες σου 22 ολόκληρα χρόνια,και προπαντός αφιλοκερδώς. ΚΟΥ-ΚΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καμπιωτη αν και δεν σε συμπαθώ το βίντεο είναι επικό. Δεν αφήνεις τα δημαρχιλίκια σε αυτούς που ξέρουν και να ασχοληθείς με τις ταινίες μπάς και δεις καμιά άσπρη μέρα. Γιατί για δήμαρχος θα τρελαθείς στο μαύρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή