Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2014

Κλινικά...ΚΟΥΤΟΣ

Νάμαστε πάλι εδώ,
Ανδρέα,Δημήτρη,Γιώργο,Γιάννη,Κώστα,Άρη,Μάριε,Θοδωρή,Κώστα,Θανάση,Παντελή...κ.ο.κ...
Η αλήθεια είναι ότι σήμερα πραγματικά πιέστηκα για να καταφέρω να γράψω,λόγω προσωπικών προβλημάτων που αντιμετώπισα την εβδομάδα που πέρασε.
Το οφείλω όμως σε κάποιους φίλους μου,που ξέρω καλά ότι την εβδομάδα που πέρασε,με υπερασπίστηκαν,παρ΄όλο που άκουσαν πολλά για μένα και την θητεία μου στο Δ.Λ.Τ.Σ.Ω.,από κάποια <<παπαγαλάκια>>,που η μοναδική δουλειά που ξέρουν είναι να λασπώνουν όπου σταθούν και όπου βρεθούν χωρίς αντίλογο.
Με υπερασπίστηκαν χωρίς καν να ξέρουν λεπτομέρειες, για όλα όσα άκουγαν,με υπερασπίστηκαν όμως, γιατί απλά ξέρουν εμένα.
Πάμε λοιπόν από την αρχή.
Την εβδομάδα που πέρασε σύμφωνα με όσα πληροφορήθηκα,έγινε πολύ μεγάλο θέμα με 13 επιταγές που δήθεν λείπουν από το Δημοτικό Λιμενικό ταμείο.
Φρόντισαν λοιπόν διάφοροι γνωστοί-άγνωστοι να με κατηγορούν παντού (εν απουσία μου βέβαια),ότι προφανώς έφαγα τις επιταγές.Μέχρι αναρτήσεις στο Face book έκαναν αφήνοντας  υπονοούμενα κάποια γνωστά παλικάρια.
Ακούστε λοιπόν κοπέλες μου για να μιλήσουμε και στην γλώσσα που καταλαβαίνετε.(Γιατί ΑΝΤΡΕΣ βέβαια δεν μπορεί να είστε).
Τρία χρόνια τώρα ξέρετε όλοι ότι το Δ.Λ.Τ.Σ.Ω. και εγώ προσωπικά ήμασταν όχι απλά στο στόχαστρο, αλλά στο μικροσκόπιο της αντιπολίτευσης.Δεν υπήρξε απόφαση του Δ.Σ του ταμείου, που όχι απλά δεν έλεγξαν οι Κοι της αντιπολίτευσης αλλά και δεν προσπάθησαν να την ακυρώσουν με προσφυγές τους στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση,χωρίς  βέβαια να καταφέρουν να βγάλουν παράνομη καμία απόφαση,κατάφεραν όμως να μας καθυστερούν ένα και δύο μήνες κάθε φορά.
Τι νομίζετε λοιπόν?
Υπάρχει πραγματικά κάποιος στον Ωρωπό που να αμφιβάλλει ότι αν μου είχαν βρει το παραμικρό λάθος,δεν θα με κυνηγούσαν απλά,αλλά θα με σταύρωναν?
Υπάρχει πραγματικά κάποιος στον Ωρωπό που να αμφιβάλλει για το ότι ειδικά με αυτά που γράφω από αυτό εδώ το blog,επώνυμα,πρέπει να είμαι ο ποιο αγαπητός δημότης στην νέα Δημοτική Αρχή?
Δεν θα έπρεπε  λοιπόν να είμαι απλά βλάκας...
Θα έπρεπε να είμαι τουλάχιστον κλινικά κουτός,για να πάρω 13 επιταγές οι οποίες μπορούν οποιανδήποτε στιγμή να ελεγχθούν από τα extre της τράπεζας,για το ποιος τις εμφάνισε,ποιος τις εισέπραξε,πότε, και προπαντός με ποια αιτιολογία...
Και για πληρέστερη ενημέρωσή σας επειδή ακριβώς ήξερα μέχρι ποιο σημείο αθλιότητας μπορούν να φτάσουν κάποιοι,να σας ενημερώσω ότι πριν παραδώσω το Δ.Λ.Τ.Σ.Ω ,φρόντισα προσωπικά, να στείλω όλες τις αποφάσεις και τις οικονομικές συναλλαγές του Ταμείου μέχρι και 31/7/2014,στο Ελεγκτικό Συμβούλιο προς Έλεγχο.
Έρχονται λοιπόν τώρα κάποιοι και αφήνουν υπονοούμενα ότι χάθηκαν επιταγές και υπάρχουν οικονομικές ατασθαλίες  στο Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο.
Εγώ λοιπόν είμαι εδώ και προκαλώ όποιον ισχυρίζεται κάτι τέτοιο:
Έχει το θάρρος να το κάνει δημόσια?
Και αν αποδειχθεί  ότι λείπουν όχι 13 επιταγές,αλλά έστω ότι φαγώθηκε 1 ευρώ κατά την διάρκεια της θητείας μου σαν προέδρου του Ταμείου εγώ θα πάω να μπω φυλακή μόνος μου.
Αν όμως αποδειχθεί ότι όλα ήταν εντάξει  θα ζητήσει δημόσια  συγνώμη.
Βέβαια ξέρω ότι μάλλον ζητάω πολλά,γιατί αν κάποιος έχει την δύναμη να μπορεί να ζητήσει συγνώμη,σημαίνει ότι είναι και Άντρας.
Και ένας Άντρας βέβαια δεν γυρίζει σαν την Κατίνα να λασπώνει Ανθρώπους.
Και δεν αναφέρομε βέβαια μόνο σε εμένα αλλά σε ολόκληρο το Δ.Σ.του Ταμείου που κανείς τους δεν πήρε καθ' όλη την διάρκεια της θητείας μας  ούτε καν την νόμιμη αποζημίωση που δικαιούντο.
Αντίθετα βέβαια με κάποιους άλλους...Αλλά αυτά θα τα δούμε όπως πάντα με τα ανάλογα χαρτιά τις επόμενες μέρες.

Υ.Γ.
Για όλους αυτούς τους φίλους μου που ενδιαφέρθηκαν στις δύσκολες μέρες που πέρασα και εξακολουθώ να περνάω έχω να πω το εξής:
Οι δυσκολίες που μας συμβαίνουν και που καμιά φορά μπορεί να είναι και δυνατότερες από αυτό που νομίζουμε ότι μπορούμε να αντέξουμε,δεν πρέπει να γίνονται άλλοθι για να σταματήσουμε, πρέπει να γίνονται αφετηρία για νέο ξεκίνημα.
Για αυτούς τους φίλους λοιπόν ...


Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2014

ΣΦΗΝΑΚΙΑ Hose...

Παραπολιτικά σφηνάκια λοιπόν...

Τι σκεφτόμουνα τώρα όταν διάλεξα αυτόν τον τίτλο για ανάρτηση θα σας γελάσω.Μάλλον μόλις έμαθα το αποτέλεσμα των ενστάσεων κάτι σε ποτό μου ήρθε στο μυαλό...
Αν και όσοι με γνωρίζετε ξέρετε ότι το βαρύτερο ποτό που πίνω είναι ο καφές,μετά το σοκ όμως,επτά,οκτώ,δεκαοκτώ σφηνάκια ίσως ήταν ότι πρέπει.
Πάμε λοιπόν στο σερβίρισμα,
  • Το έλεγα  ο Γκαντέμης στην ανάρτηση Νο13. Επειδή είμαι προληπτικός να βάλω κανά δυο τραγουδάκια έτσι για ξεκάρφωμα. Έλα όμως που έλεγα σήμερα θα γράψω την ανάρτηση Νο14,αύριο θα γράψω και με τις δουλειές δεν πρόλαβα να γράψω άλλη ανάρτηση,και πάνω που ήμουν έτοιμος να δημοσιεύσω την σημερινή,μου έρχεται το μαντάτο των ενστάσεων!!!!!!!Και μου λένε μετά να μην είμαι προληπτικός!!!!
  • Άντε μετά να πάρεις να πεις τα νέα στον Οικονομάκο και στον Γιασεμάκη. Πήραμε όλοι μία χαρά,μα μία χαρά...Άλλο να το λέω και άλλο να το ακούς στο τηλέφωνο.Αφού μετά το σκεφτόμουν και γέλαγα μόνος μου.Λέω,άντε τώρα να έχει ο Γιασεμάκης κανέναν ασθενή για να του κάνει απονεύρωση!!!!Αχ βρε τυχερούλη που είσαι  τώρα ξαπλωμένος και περιμένεις να σου περάσει ο πονόδοντος και να  ήξερες  τι λαχείο τράβηξες...
  • Καλά για τον Οικονομάκο δεν το συζητώ.Αυτός το πήρε εξαιρετικά ψύχραιμα.Βέβαια η αλήθεια είναι ότι μόλις του το είπα δεν ξανάκουσα άλλο ήχο στο τηλέφωνο, εκτός από ένα γγγγκκκκντούπ,,,σαν κάτι να έπεσε,αλλά πέραν τούτου ουδέν.Αφού εξέπληξε και εμένα η  ψυχραιμία  με την οποία το αντιμετώπισε.Ούτε που με ρώτησε τίποτα.Μόνο μία σιγή.......Τώρα που το σκέφτομαι καλύτερα, ίσως δεν είχαν καλή γραμμή τα κινητά και κόπηκε η σύνδεση.
  • Όσο για μένα,εεεε καλά.Όχι να το παινευτώ αλλά εγώ ως γνωστό είμαι εξαιρετικά  ψύχραιμος.@#@#&^*@$#*&#@%$#@&*@&@^#$@^@&&@#@$@%.Συγνώμη,έγραψα μεγαλόφωνα.Που είχαμε μείνει?Α ναι.Εγώ που λέτε το έχω μάθει το κόλπο τόσο καιρό τώρα στο Λιμενικό Ταμείο.Και με συνταγή γιατρού μάλιστα.Ένα Lexodanil των 3,00 κάθε φορά που βλέπω τα δύσκολα και μετά είμαι μια χαρά.Τους βλέπω όλους φίλους.Η αλήθεια είναι ότι σήμερα μπερδεύτηκα και νόμιζα ότι η συνταγή ήταν ένα κουτί Lexodanil  των 3,00,και το πήρα ολόκληρο,όμως παρόλα αυτά δεν έχω δει κάποια συμπτώματα.Μία μικρή άπνοια  εγκεφάλου νοιώθω μόνο,αλλά κατά τα άλλα...μια χαρά.
  • Αααα,τώρα που το θυμήθηκα.Παιδιά εσείς της αντιπολίτευσης,μην με παίρνετε άλλο για να επιβεβαιώσετε τα νέα από τις ενστάσεις,μου τέλειωσε η μπαταρία στο κινητό από τις 4,00.Αφήστε που σκέπτομαι  να ηχογραφήσω την απάντηση και σε κασέτα προς διευκόλυνση της διαδικασίας.
  • Θυμήθηκα τώρα που μου έλεγε προχτές ο Νώντας με ένα παράπονο ότι μάλλον ήταν το τελευταίο του Δημοτικό Συμβούλιο.Τώρα Νώντα πες μου.Θα φταίω εγώ να σε πάρω με ένα μεγαλύτερο παράπονο και να σου πω: Νώντα δεν ήταν τελικά το τελευταίο σου Δημοτικό συμβούλιο!!!!
  • Τελικά δεν τους πάει με τίποτα τους χασάπηδες στον Ωρωπό,και στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου.Περιμένουν και αυτοί να κερδηθεί καμία ένσταση για να μπουν τίποτε αμνοερίφια εις την σούβλα από τους νικητές των ενστάσεων,αλλά τελικά τίποτε...Θυμάμαι ακόμα από την ένσταση του Λίτσα το 2011,που με έπαιρναν τηλέφωνο οι δικοί μας σύμβουλοι τότε γεμάτοι αγωνία και με ρώταγαν:Ρε συ,είσαι σίγουρος ότι δεν βγήκε το αποτέλεσμα,και δεν έχει κερδίσει ο Λίτσας???Μα δεν μπορεί,εκεί έχουν ετοιμάσει 100 αρνιά,εκεί έχουν κλείσει το τάδε κέντρο για το γλέντι το Σάββατο.Έχω σίγουρες πληροφορίες σου λέω...Και έπαιρνα και εγώ τον δικηγόρο και του έβαζα χέρι που δεν έχουμε μάθει το αποτέλεσμα...
  • Τώρα βέβαια με αυτήν την κρίση και να κερδιζόταν η ένσταση,όχι εκατό αρνιά δεν θα έβαζαν στην σούβλα,αλλά ούτε δύο. Άντε από ένα ο καθένας....
  • Οπότε κατέληξα σε ασφαλές συμπέρασμα...
  • Πιο  ωφελημένα από την απόρριψη των ενστάσεων διαχρονικά στον Ωρωπό είναι τα αρνιά!!!
Άντε αρκετά έγραψα πάλι και όχι τίποτε άλλο,αλλά με πιάνουν σιγά σιγά και τα lexodanil... Σε λίγο με βλέπω αφού με ένα και τους βλέπω όλους φίλους,τώρα με ολόκληρο το κουτί να βγαίνω εδώ στην πλατεία Συντάγματος που είμαι και να λέω στους περαστικούς...
                               εμπιστέψου  τον Θωμά!!!!
                  ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ.ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ ΑΛΛΟ...
Υ.Γ
Θυμηθείτε.......Ζωή θα πει αυτό:

Εκλογές στον Ωρωπό:.........Όχι, σε πρώτο βαθμό.

Φίλες και Φίλοι
Δημοσιεύω σήμερα την ανάρτηση αυτή,την οποία είχα ξεκινήσει να γράφω από εχθές,γνωρίζοντας πλέον ήδη το ανεπίσημο αποτέλεσμα των ενστάσεων,χωρίς να γνωρίζουμε ακόμα το σκεπτικό των αποφάσεων αυτών.
Η απόφαση λοιπόν του Δ.Π.Α απορρίπτει της ενστάσεις των Κυρίων Γιασημάκη και Οικονομάκου,άρα συνεχίζουμε.
Πάμε λοιπόν στην ανάρτηση.
Συμπληρώσαμε αισίως ένα μήνα από την ανάληψη των καθηκόντων της νέας Δημοτικής Αρχής.
Με την σημερινή μου ανάρτηση ίσως παραξενέψω κάποιους,ίσως ανοίξω και άλλα μέτωπα με κάποιους άλλους,ή ακόμα χειρότερο (για μένα),βάλω απέναντί μου κάποιους που μέχρι τώρα με θεωρούν δεδομένο.
Όμως δυστυχώς ή ευτυχώς για μένα,αυτός είμαι.Δεν κάνω πολιτική,δεν συμπεριφέρομαι όπως προστάζει η κοινή  λογική,απλά λέω αυτό που βλέπω,και πολύ περισσότερο αυτό που νιώθω, αδιαφορώντας(ίσως κακώς) για τις συνέπειες,και για το σε ποιόν θα γίνω  αρεστός.
Ξεκινώ λοιπόν ξεκαθαρίζοντας ότι ούτως ή άλλως θα ήταν άδικο, ή ακόμη περισσότερο, ανέντιμο να ασκήσω κριτική σε μία Δημοτική Αρχή η οποία μόλις ανέλαβε,και να προσπαθήσω να την κατηγορήσω για όλα τα κακώς κείμενα  που υπάρχουν συσσωρευμένα τόσα χρόνια σ΄αυτόν εδώ τον Τόπο.
Οι σημερινές μου σκέψεις έχουν περισσότερο να κάνουν με τις ευθύνες της αντιπολίτευσης.(Ίσως έτσι να δικαιώσω και κάποιους ανώνυμους σχολιαστές του blog,που αναρωτιούνται αν έχω υπαρξιακά προβλήματα).
Αρχίζω λοιπόν με ένα προς ένα τα θέματα που έχει προλάβει να διαχειριστεί μέχρι τώρα η νέα Δημοτική Αρχή, αλλά κυρίως με τον τρόπο που τα αντιμετώπισε η αντιπολίτευση.
Ας ξεκινήσω λοιπόν με το Νο 1 κατά πολλούς πρόβλημα που αντιμετώπιζε η περιοχή,ειδικά τους τρεις καλοκαιρινούς  μήνες και δεν ήταν άλλο από το θέμα των σκουπιδιών.Κατά γενική ομολογία σε αυτό η νέα Δημοτική Αρχή τα έχει πάει πραγματικά καλά, χρησιμοποιώντας βέβαια και πλήθος εθελοντών που εμφανίστηκαν ξαφνικά ως δια μαγείας.Η Δημοτική Αρχή λοιπόν έκανε ακριβώς  αυτό που έπρεπε,να δούμε όμως ποια ήταν η αντίδραση της  αντιπολίτευσης σε αυτό το θέμα.Όπως  πάντα θα προσπαθήσω να μιλήσω με στοιχεία και φωτογραφικά ντοκουμέντα.
Να θυμίσω λοιπόν σε κάποιους που μάλλον έχουν πολύ κοντή ή επιλεκτική μνήμη.

Από χωματερή «βιτρίνας»… σε χώρο καύσης απορριμμάτων!

Αυθαιρεσία, βγαλμένη μέσα από την άκρατη αλαζονεία της δημαρχιακής ομάδας!



ΕΛΕΓΑΝ...
Ογκώδη απορρίμματα κρυμμένα πίσω από δημοτικά αυτοκίνητα στην κεντρική λεωφόρο της έδρας του δήμου είναι μερικά δείγματα από το είδος του επιπέδου και της ποιότητας της πολιτικής, που παράγει η σημερινή διοίκηση του δήμου και την οποία επικαλείται.
Βέβαια, τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ένας δήμος σήμερα και πολλά είναι και κατανοητά. Δεν αντιμετωπίζονται όμως με αυθαιρεσία, βγαλμένη μέσα από μια άκρατη αλαζονεία της εξουσίας του! Και δυστυχώς, αυτή περισσεύει σε πολλούς από τους ανθρώπους του δήμου, οι οποίοι νομίζουν πως με τις ευλογίες του δημάρχου, μπορούν να κάνουν Ό,ΤΙ θέλουν!
Έτσι, δίπλα στο στάδιο του Ωρωπού, πάνω στην λεωφόρο Χαλκουτσίου, πίσω από το κοντέινερ του ΔΕΣΦΑ και ενός παλιού απορριμματοφόρου, κρύβεται μια χωματερή ογκωδών απορριμμάτων!

 ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΛΕΓΑΤΕ ΤΟΤΕ!!!!!Γιαυτό άλλωστε και η σημερινή Δημοτική Αρχή του Κου Ρούσση,είχε φροντίσει να φέρει  καμιά δεκαριά φορές τους επιθεωρητές περιβάλλοντος με τις ανάλογες καταγγελίες στον τότε Δήμαρχο Κο Οικονομάκο.

Αυτά λεγόντουσαν τότε και πολύ σωστά, γιατί αυτός είναι ο ρόλος της αντιπολίτευσης,να ελέγχει την εξουσία  και προπάντων να την καταγγέλλει.
Να δούμε όμως πως είναι η κατάσταση ΣΗΜΕΡΑ!!!!





Μία ερώτηση λοιπόν προς την Αντιπολίτευση :Συγνώμη μόνο εγώ περνάω από την Λεωφόρο Χαλκουτσίου-Ωρωπού???

Δεύτερη ερώτηση. Θυμάται κανείς τι λεγόταν για τους εθελοντές???
Να θυμίσω εγώ.

«Εθελοντισμό» βάπτισε την απλήρωτη εργασία η δημοτική αρχή Ωρωπού

Η δημοτική αρχή τώρα διαθέτει τώρα και πολλούς «επώνυμους»…. εθελοντές!

Η διοίκηση του δήμου, εκτός από τους δημοτικούς υπαλλήλους, μόνιμους, συμβασιούχους κ.λ.π., εκτός από τους έμμισθους συμβούλους και ειδικούς συνεργάτες του δημάρχου, διαθέτει τώρα και πολλούς «επώνυμους»…. εθελοντές! Όχι φυσικά πως δεν διέθετε -και μάλιστα σε καίριες θέσεις-, αλλά με τον νέο χρόνο, μετά τις αναγκαστικές απομακρύνσεις έμμισθων ειδικών συμβούλων και τις αλλαγές αντιδημάρχων, οι «εθελοντές» πλήθυναν… Έτσι βρίσκουμε σήμερα στη διοίκηση του δήμου… από πρώην έμμισθους συμβούλους του δημάρχου, από πρώην αντιδημάρχους, μέχρι και πρώην τοπικούς προέδρους… ως εθελοντές!!! Και φυσικά, δεν έχουν και οικονομικά οφέλη! Όλοι στην υπηρεσία του δημάρχου…αφιλοκερδώς! Ίσως αυτό να είναι και η… «γροθιά» στα μνημόνια της φτώχειας και της εξαθλίωσης του Ελληνικού λαού. Το περίεργο όμως είναι, γιατί ο δήμαρχος δεν τους τιμά ανάλογα, γνωστοποιώντας απλά και επίσημα στους συνδημότες του, τις αρμοδιότητες που τους έχει δώσει;;
                                               ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΛΕΓΑΤΕ ΤΟΤΕ!!!!!

Να το πάω και ένα βήμα εμπρός.Γιατί λοιπόν  ο νέος Δήμαρχος Κος Ρούσσης δεν τους τιμά ανάλογα και μαζί με τις αρμοδιότητες να γνωστοποιήσει και τα ονόματα των εθελοντών και να τους βραβεύσετε σε μια λαμπρή εκδήλωση στο Δημοτικό Συμβούλιο?
  
Επίσης μία ακόμα ερώτηση.Γνωρίζει κανείς τα ογκώδη και τα λοιπά απορρίμματα που μαζεύτηκαν που ακριβώς κατέληξαν???

Πάμε τώρα στο δεύτερο σοβαρότατο κατά την άποψή μου θέμα που απασχολεί ολόκληρο τον Δήμο,και έγινε τεράστιο πεδίο προεκλογικής αντιπαράθεσης,με πλειοδοσία προεκλογικών  υποσχέσεων.
ΔΙΟΔΙΑ:
 Τι δεν ακούστηκε προεκλογικά...Στο μοναδικό πράγμα που διαφωνούσαν όλοι ήταν στο ποιος θα τα πρωτοκάψει ή στο υλικό που θα χρησιμοποιείτο  στην ανατίναξη. Ψυχραιμία παιδιά...Μην στριμώχνεστε ποιος θα τα πρωτογκρεμίσει...Άλλωστε τουλάχιστον από διόδια έχουμε πολλά σε αυτόν ειδικά τον Δήμο.
Πάμε λοιπόν στο σήμερα...Στο πρώτο Δ.Σ στις 25/9/14 ήρθε το θέμα των διοδίων προ ημερησίας νομίζω από τον Νώντα τον Δημητρίου(λέω νομίζω γιατί δεν πρόλαβα την έναρξη του Δ.Σ).
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
Δημιουργήθηκε μία επιτροπή συζήτησης...
Μήπως θυμάστε τι λεγόταν μόλις  λίγους μήνες πριν???

Όταν δεν θέλεις να κάνεις τίποτα… κάνε μια επιτροπή!

Όταν δεν θέλεις να κάνεις τίποτα, κάνε μια επιτροπή! Τελείωσε(;;;) στο Δημαρχείο, η σύνθεση της επιτροπή αγώνα που αποφασίστηκε χθες, εν μέσω αντεγκλήσεων και αποχωρήσεων.
???????????????????????????????????????????????????
Τώρα για το τι ακριβώς ειπώθηκε σε αυτήν την επιτροπή,αν και γνωρίζω ακριβώς,θα αφήσω να το ανακοινώσει ο Δήμαρχος Κος Ρούσσης(ο οποίος ήταν και από τους αρχηγούς του αγώνα,προεκλογικά βέβαια),  όταν φέρει το θέμα όπως δεσμεύτηκε σε επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο.
Θα ήθελα όμως εδώ να βάλω ένα μικρό βιντεάκι από μια κρυφή κάμερα που ήταν στον χώρο που συνεδρίασε η επιτροπή.

Αναδημοσιεύω επίσης μία σημερινή ανάρτηση που είδα σήμερα στο f.b από ένα νέο παιδί,με φωτογραφία και σχόλιο αυτούσια.(Ίσως αν τα νέα παιδιά σκέπτονται σαν τον νεαρό που έκανε την ανάρτηση,να υπάρχει μία ελπίδα γι΄αυτόν τον τόπο.)

Ο Mare Nostrum πρόσθεσε 2 νέες φωτογραφίες.
Tα δένδρα που ξέραμε τόσα χρόνια στη Μαλακάσα (έξοδο προς Αυλώνα κλπ) δεν θα τα ξαναδούμε, γιατί θα γίνουν πλευρικά διόδια, κι άλλα διόδια, πολλά διόδια , όσο μπορούν πιο πολλά!!! Αλήθεια οι μεγάλοι αγωνιστές της Ομοσπονδίας και όλοι οι άλλοι που έτρεχαν να βγάλουν φωτογραφίες στα κάγκελα τι κάνουν???? Έχουν προγραμματίσει καμία διαμαρτυρία γιατί δεν πάει άλλο το κλέψιμο των εργολάβων ή μήπως έχουν πάρει εντολές και υπάρχει σοβαρός λόγος να περάσει το θέμα στη βούβα γιατί πρέπει να είμαστε καλά παιδιά?????
Κανένα  σχόλιο από μένα.......

Τελευταίο αλλά νομίζω εξίσου σημαντικό,άφησα το Δημοτικό Συμβούλιο της 25/9/2014,δηλ.
 ουσιαστικά το πρώτο  συμβούλιο της νέας Δημοτικής Αρχής.


Πραγματικά ένα Συμβούλιο που εύκολα μπορεί να το χαρακτηρίσει κανείς και σαν

                                        Μνημείο Δημοκρατίας...........

Για αυτές καθ΄αυτές τις αποφάσεις που πάρθηκαν στο συγκεκριμένο Δ.Σ. θα αναφερθώ εκτενέστερα στο εγγύς μέλλον.Προς το παρόν θα ήθελα μόνο να σταθώ σε ορισμένα συγκεκριμένα σημεία του Δ.Σ και ιδιαίτερα σε ορισμένες συμπεριφορές.
Ξεκινάμε λοιπόν.
Έχει ξαναυπάρξει πουθενά Δημοτικό Συμβούλιο στο οποίο ο Δήμαρχος να είναι Δήμαρχος και ταυτόχρονα πρόεδρος του Δ.Σ???
Δηλαδή αυτός που καθορίζει ποιος θα μιλήσει και ποιος όχι.
Αυτός που δίνει τον λόγο στους Δ.Συμβούλους για να μιλήσουν.
Αυτός που θυμίζει στους Δ.Συμβούλους  τον κανονισμό και τον χρησιμοποιεί βέβαια κατά το δοκούν.
Αυτός που φωνάζει καμιά δεκαριά φορές, ντροπή στον Αρχηγό της Μείζονος μειοψηφίας,και δεν βρίσκεται κανείς να τον εγκαλέσει στην τάξη.
Αυτός που αποφασίζει ότι ο Αρχηγός της Μείζονος μειοψηφίας δεν έχει το δικαίωμα δευτερολογίας.
Αυτός που επιτρέπει στον αντιδήμαρχο οικονομικών να ομιλεί για 7.59΄λεπτά σύμφωνα με τα βίντεο,όταν όλοι οι Δημοτικοί  Σύμβουλοι,έχουν δικαίωμα 3΄λεπτών,λέγοντας αποδεδειγμένα ψεύδη στο Δ.Σ. (προφανώς εκεί υπήρχε άλλος κανονισμός).
Και τέλος αυτός που δεν έχει την στοιχειώδη πολιτική ευθιξία να δώσει τον λόγο,σε κάποιον,ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΑΠΛΟ ΠΟΛΙΤΗ,ο οποίος κατασυκοφαντήθηκε από αντιδήμαρχο του. 

                                        Θαυμάστε......
                                             

Κλείνοντας αυτήν την ανάρτηση πολλοί θα νομίσουν ότι ασκώ κριτική στην νέα Δημοτική Αρχή.
Λάθος...Την νέα Δημοτική Αρχή τουλάχιστον εγώ την ξέρω πολύ καλά, γιατί χρειάστηκε να την αντιμετωπίσω σαν αντιπολίτευση, μέσα από έναν λυσσαλέο  πόλεμο που άσκησαν στο Δ.Λ.Τ.Σ.Ω,και πιστέψτε με ξέρω και πόσο ενωμένοι ήταν,και μέχρι που μπορούν να φτάσουν,και τι μεθόδους είναι ικανοί να χρησιμοποιήσουν.Τα ένιωσα πολύ καλά στο πετσί μου σχεδόν τρία χρόνια τώρα...
Αυτά που βλέπω τώρα απλά τα περίμενα...
Η ανάρτησή μου αυτή έχει σαν Κύριους αποδέκτες τους Δημοτικούς Συμβούλους της αντιπολίτευσης.
Και αναρωτιέμαι πραγματικά: 
Φίλοι Αρχηγοί των παρατάξεων της αντιπολίτευσης
,Φίλοι Δημοτικοί Σύμβουλοι της αντιπολίτευσης,
Μήπως τελικά όλα αυτά συμβαίνουν  στην φαντασία μου?
Μήπως γράφοντας όλα όσα γράφω είμαι υπερβολικός?
Μήπως αδικώ την νέα Δημοτική Αρχή και όλα είναι καλώς καμωμένα?
Μήπως τελικά είμαι απλά ένας γραφικός τύπος?
Γιατί αν ισχύει τελικά κάτι από τα παραπάνω,καλό θα ήταν εσείς οι Δικοί μου άνθρωποι να μου το πείτε και να μην με αφήνετε άλλο να εκτίθεμαι.
Αν όμως δεν ισχύουν τα παραπάνω, μάλλον θα πρέπει από το επόμενο Δ.Σ της Πέμπτης,να θυμηθούμε όλοι τα λόγια του Αριστοτέλη Ωνάση:

Ποτέ μην αρχίζεις μια δουλειά, μια μάχη, μια ερωτική σχέση αν ο φόβος της ήττας επισκιάζει την προοπτική της νίκης.

Και όσο αφορά τουλάχιστον εμένα δηλώνω ξεκάθαρα και απερίφραστα,ότι έχω ξεκινήσει μία παράφορη ερωτική σχέση με την νέα Δημοτική Αρχή η οποία ελπίζω να καταλήξει... 
και σε ευτυχές γεγονός...

Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2014

Επειδή ως γνωστό είμαι προληπτικός σκέφτηκα στην 13η ανάρτηση  να βάλω μόνο δύο τραγούδια,έτσι για ξεκάρφωμα!!!
                                                                                   
                                                     ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ ΦΙΛΟΙ !!!!!!

                                                                           
                                          &

                            I did it  My Way