Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

EKTAKTO:Casus Belli

Μόλις πληροφορήθηκα κάτι που αρνούμαι να πιστέψω και προς το παρόν δεν μπορώ ούτε να το διασταυρώσω ούτε να εκτιμήσω την σοβαρότητα της κατάστασής του περιστατικού.Αφορά υγεία ανθρώπου και ο μόνος λόγος που δεν αναφέρομαι αναλυτικά είναι πρώτον γιατί θέλω να μάθω τι ακριβώς συμβαίνει,και δεύτερο γιατί δεν θέλω να θεωρηθεί από κάποιους μικρούς και άνανδρους ότι προσπαθώ να το εκμεταλλευτώ πολιτικά.
Αν όμως συμβαίνει αυτό που μόλις πληροφορήθηκα το δηλώνω δημόσια:Για μένα είναι casus βelli.
Πάρτε καράβι να φύγετε.

Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014

Κύριε Ξύλο.Σας ευχαριστώ Δημόσια.

Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Ωρωπού 25/9/2014 

Παραδόθηκαν μαθήματα ΗΘΟΥΣ και ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
(Ειδικά η Δημοκρατία ήταν ακριβώς πίσω από τα έδρανα του προεδρείου και φώναζε ΠΑΡΑΔΙΝΟΜΑΙ,αλλά προφανώς δεν την άκουγε κανείς...)

Πριν ξεκινήσω όμως την σημερινή μου ανάρτηση,θα ήθελα να εξηγήσω τους λόγους που με οδηγούν, η ακόμα καλύτερα, με αναγκάζουν να ευχαριστήσω δημόσια τον Κο Σπύρο Ξύλο,τον γνωστό Δημοσιογράφο και εκδότη,αλλά και αρθρογράφο του Νο 1 site της περιοχής maximipoli.

>Τον ευχαριστώ λοιπόν πρώτα από όλα γιατί χάρις το site maximi poli,έχω άφθονο υλικό το οποίο και χρησιμοποιώ κατά κόρον στο μικρό και ταπεινό blog,που είχα την ανόητη ιδέα να δημιουργήσω.

>Δεύτερον τον ευχαριστώ Δημόσια,γιατί στα δυόμιση τελευταία  χρόνια, μου έχει κάνει την τιμή να με αναφέρει στο site του, εμένα και το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Σκάλας Ωρωπού,μάλλον περισσότερο  από οποιονδήποτε άλλον συμπεριλαμβανομένου ίσως και του πρώην Δημάρχου.(Αναφέρομαι βέβαια στους Δημοτικούς Συμβούλους αντιπάλων παρατάξεων από τα πιστεύω του).

>Τρίτον  τον ευχαριστώ γιατί ακόμα μόλις προχθές,από τα 23 σημαντικά θέματα του πρώτου ουσιαστικά Δ.Σ.του Δήμου υπό την καινούργια Δημοτική Αρχή ξεκινάει το πρώτο του άρθρο~

<ο νέος δήμαρχος έστειλε το μήνυμα του! Και ήταν μέσω του πολύπαθου λιμενικού ταμείου -κορωνίδα των αυθαιρεσιών της απελθούσας δημοτικής αρχής- το οποίο αναλαμβάνει ο ίδιος, γιατί όπως χαρακτηριστικά τόνισε, θέλει να αποκαταστήσει στη ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ!>   

>Ο τελευταίος αλλά ίσως σημαντικότερος  λόγος που νιώθω πραγματικά την ανάγκη να τον ευχαριστήσω,είναι γιατί εξαιτίας του κυρίου Ξύλου,αλλά και κάποιων άλλων κυρίων(στους οποίους θα αναφερθώ σε άλλη ανάρτηση) άλλαξα γνώμη.Ναι.Πράγματι άλλαξα γνώμη.Άρχισα να βλέπω την ζωή αλλιώς.Και ενώ είχα αποφασίσει να σταματήσω την ενασχόληση μου με τα κοινά,αμέσως μόλις παρέδιδα την διοίκηση του Δ.Λ.Τ.Σ.Ω. στα νέα στιβαρά χέρια της όποιας νέας διοίκησης όριζε η νέα Δημοτική Αρχή,μόλις διάβασα τον προχθεσινό τίτλο στο maximi poli ο οποίος έγραφε,

(Ο δήμαρχος Ωρωπού στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο έστειλε μήνυμα ελπίδας για δικαίωση ενός ολόκληρου τόπου.)   


ομολογώ ότι το ξανασκέφτηκα. Τώρα που ολόκληρος ο τόπος θα δικαιωθεί,θα φύγω εγώ???
Έτσι λοιπόν μετά από ώριμη σκέψη και βασιζόμενος φυσικά στις έγκυρες,όπως πάντα, δημοσιογραφικές  πληροφορίες του Κου Ξύλου,το πήρα απόφαση.
ΘΑ ΜΕΙΝΩ.......     
Ας ξεκινήσω όμως για να μην κουράσω άλλο με αυτό καθ" αυτό το Δημοτικό συμβούλιο της Πέμπτης και θα σταθώ μόνο στο 18ο θέμα, δηλ. Ορισμός Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ. με την  επωνυμία  «Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Σκάλας  Ωρωπού».        
Για να βγάλουν όλοι οι πολίτες τα συμπεράσματά τους τους παρακαλώ να δουν τα παρακάτω βίντεο(είναι ολόκληρο το βίντεο χωρίς χειρουργικά μοντάζ) και μετά θα σχολιάσω και θα παραθέσω στοιχεία,γιατί βέβαια,
Verba volant, scripta manent.
Το πρώτα 7 λεπτά  έχουν είδη προβληθεί από το site maximi poli
                                                                       Νο 1

Νο 2

Ειλικρινά δεν ξέρω από που να ξεκινήσω και που να τελειώσω. Πρώτα απ' όλα να διευκρινίσω ότι εγώ δεν ακούγομαι πουθενά γιατί ενώ ζήτησα κατ' επανάληψη τον λόγο έστω για δύο λεπτά,  από τον Πρόεδρο και τον Δήμαρχο μου αρνήθηκαν θέλοντας να διαφυλάξουν τον κανονισμό της συνεδρίασης.Ο ίδιος βέβαια κανονισμός δεν ίσχυσε μια ώρα πριν,όταν σε προηγούμενο θέμα,ο γνωστός πολίτης (και εξαιρετικός θαυμαστής του Οικονομάκου) αφού ζήτησε και πήρε φυσικά τον λόγο,εξαπέλυσε μύδρους κατά του Οικονομάκου και ακόμα και όταν τελείωσε εξακολουθούσε να στολίζει για 20 και πλέον λεπτά τον πρώην Δήμαρχο χωρίς να ενοχλείτε φυσικά κανείς.
            Εκεί προφανώς  ίσχυε άλλος κανονισμός!!!!!      

Πάμε λοιπόν στα Πραγματικά στοιχεία και στην Πραγματική Αλήθεια.  

1) Είπαν και ο Κος Ρούσσης και ο Κος Γαζβινιάν ότι το Λιμενικό ταμείο το παρέδωσε μια υπάλληλος...Κύριε Ρούσση μήπως έχετε πλανηθεί από τον πρώην Πρόεδρο???
Για να δούμε τι λένε τα χαρτιά...     

Ο Κος Γαζβινιάν προτίμησε να μην παρευρεθεί.Όμως παρέδωσε μόνο η υπάλληλος???

Αν βλέπω καλά νομίζω ότι λέει ότι στις 23/3/12 ο ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ του Κρατικού Λιμενικού Ταμείου Ανδρέας Γαζβινιάν,παρέδωσα στον πρώην αντιπρόεδρο του Κ.Λ.Ταμείου και Λιμενάρχη Ωρωπού Κο Θεοφάνους ώστε να παραδώσει στην νέα Διοίκηση!!!!

2)Ο Κος Ρούσσης και ο Κος Γαζβινιάν  τονίζουν ότι η μεγαλύτερη απόδειξη για το ότι το    Δ.Λ.Τ.Σ.Ω.ήταν παράνομο ήταν ότι δεν εκδίδαμε  άδειες αυτά τα δύο τρία χρόνια????
Κύριε Ρούσση μήπως έχετε πλανηθεί από τον πρώην Πρόεδρο???
Μήπως η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ Η ΑΝΤΙΘΕΤΗ????
Για να δούμε τι λένε τα χαρτιά...     


Μήπως όχι απλά o Κος Γαζβινιάν δεν είχε εκδώσει άδειες 2 χρόνια(2010-2011),αλλά μόλις του ζητάει στοιχεία η κτηματική υπηρεσία τα κοινοποιεί και σε όποια Εισαγγελία υπάρχει?

3)Μιλούν οι Κοι Ρούσσης και Γαζβινιάν για την ομόφωνη απόφαση του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους σύμφωνα με την οποία το Δ.Λ.Τ.Σ.Ω.θα έπρεπε να ενταχθεί  στον νόμο 4071 για την μεταβολή του από Κρατικό σε Δημοτικό.Δηλαδή έναν νόμο ο οποίος ψηφίστηκε από την Βουλή έναν και πλέον μήνα μετά την λειτουργία του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Σκάλας Ωρωπού.(Προφανώς θα έπρεπε να έχουμε και προφητικές ικανότητες,για να προβλέψουμε τι θα ψηφίσει η Βουλή των Ελλήνων ενάμιση μήνα μετά).
Κύριε Ρούσση μήπως έχετε πλανηθεί από τον πρώην Πρόεδρο???Διότι  Κε Ρούσση, αν δεν έχετε παραπλανηθεί  από τον πρώην πρόεδρο τότε οφείλω να αναρωτηθώ και για τους δύο,
   Ποιους ακριβώς κοροϊδεύετε  Κύριοι???
Σε ποιους ακριβώς νομίζετε ότι απευθύνεστε.Στην Γιαγιά μου και τον Παππού μου???
Ποια ακριβώς ομόφωνη Απόφαση επικαλείστε???Μήπως ξεχνάτε να πείτε στον κόσμο ότι αυτό που εσείς ΒΑΠΤΙΖΕΤΕ ΑΠΟΦΑΣΗ είναι απλά μία ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ???  
Η οποία βέβαια  ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΝΟΜΙΚΗ ΙΣΧΥ ΧΩΡΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ!!!
   Μήπως έχετε λίγο μπερδευτεί?Μήπως νομίζετε ο Δήμος είναι κοινότητα ή λιμενική επιτροπή που τις αποφάσεις κάποιοι κάπου κάποτε τις έπαιρναν ολίγον μεταξύ τους???
Μήπως έχετε μπερδευτεί και με μένα???Μήπως,λέω μήπως με μπερδεύετε με κάποιους άλλους που είχατε συνηθίσει να σας κάνουν αντιπολίτευση στεκόμενοι σε στάση προσοχής??? 
Να δούμε όμως τι λένε τα χαρτιά και γιαυτό ???



 Γιατί άραγε εγώ βλέπω ότι 14 υπουργεία του Ελληνικού Κράτους όχι απλά νομιμοποιούν το Δ.Λ.Τ.Σ.Ω.αλλά και του εγκρίνουν την πρώτη και μοναδική μέχρι και σήμερα νομιμοποίηση χερσαίας ζώνης στην Ελλάδα???
Βλέπεται  Κύριοι όπως  σας είπα και ξεκινώντας,θα παραθέσω τα στοιχεία,για να βγάλουν οι πολίτες τα συμπεράσματά τους. Verba volant, scripta manent.      
Θέλω να κλείσω επισημαίνοντας δύο τρία σημεία από αυτά που άκουσα στα βίντεο του Κου Ρούσση και του Κου Γαζβινιάν, που μου έκαναν πραγματικά μεγάλη εντύπωση.
Στο Βίντεο από την ομιλία του Κου Γαζβινιάν λέει στο πρώτο βίντοε 0,48' ότι μπήκαν στο σπίτι μου(εννοώντας το λιμενικό ταμείο).Έχω την εντύπωση ότι θα πρέπει κάποιος από την παράταξη του να του πει,ότι εδώ στην Ελλάδα οι Δημόσιες Υπηρεσίες,τα Νομικά Πρόσωπα,ο Δήμος,αν κάποια στιγμή κληθούμε να τα υπηρετήσουμε,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΜΑΣ. Είμαστε εκεί για να υπηρετήσουμε και όχι για να μας υπηρετήσουν.Επίσης με το να αυτοβαυκαλιζόμαστε ενδεχομένως να μας γεμίζει χαρά,όμως είναι μάλλον προτιμότερο να αφουγκραζόμαστε και λίγο την κοινωνία.Στην περίπτωση δε του Κου Γαζβινιάν θα  πρότεινα να έκανε και μία ερώτηση για την γνώμη των επαγγελματιών της παραλίας Ωρωπού.Εγώ απλά θα θυμίσω την άποψη του Πρώην Δημάρχου Ωρωπού που έχει δημοσιευτεί στο έγκυρο site maximi poli.
Χωρίς σχέδιο, χωρίς πλάνο, χωρίς όραμα 
«αναλήφθηκε» η ηγεσία του Δ.Λ.Τ.Ω.
Γ.ΓΑΒΡΙΗΛ says:
EYXAΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΥΡΙΕ ΛΙΤΣΑ.ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΣ   ΤΟΥ  ΜΑΓΑΖΑΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ.ΝΑ ΤΟΝ ΧΕΡΕΣΑΙ.ΑΝ ΘΕΩΡΕΙΣ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ. ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΟΡΕΙΑ ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟΥ ΓΑΖΒΙΝΙΑΝ.ΑΝ ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΞΑΚΡΙΒΩΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.      
Υ.Γ.
1)Κάπου πήρε το μάτι μου ότι πήγα στο προχθεσινό Δ.Σ με μία μεγάλη σακούλα.Πράγματι.Στην επόμενη μου ανάρτηση,θα δείξω φωτογραφίες από το περιεχόμενο της σακούλας.
2)Δύο και πλέον χρόνια, αν και ομολογώ ότι μπήκα πολλές φορές στον πειρασμό,δεν δημοσιοποίησα τα στοιχεία και την αλληλογραφία της κτηματικής υπηρεσίας με τον πρώην πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου,που οδήγησε στο αποτέλεσμα για τα μαγαζιά που όλοι γνωρίζετε.Μετά από όλα αυτά που ακούω, δεσμεύομαι ότι η επόμενη μου ανάρτηση θα έχει αυτό το θέμα. Θα είναι το δώρο μου προς τους καταστηματάρχες ώστε να μάθουν την πραγματική αλήθεια για την καταστροφή των περιουσιών τους.....

Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014

ΕΚΤΑΚΤΟ:ΑΠ(ςςςςςςς)ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΔΙΟΔΙΩΝ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΩΡΩΠΟ

ΕΚΤΑΚΤΟ:ΑΠ(ςςςςςςς)ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ                                 ΔΙΟΔΙΩΝ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΩΡΩΠΟ

        Συνέπεια λόγων και έργων της Δημοτικής Αρχής 

          Σας θυμίζει τίποτε αυτός ο χώρος στην Μαλακάσα???




 Τα πεύκα τα βλέπετε???

Δυστυχώς δεν θα τα ξαναδούμε......

Τι έλεγαν κάποιοι πριν τις εκλογές?


ΘΩΜΑΣ ΡΟΥΣΣΗΣ: Λύσεις για το Δήμο μας, χωρίς έναν άξιο σεβασμού Δήμαρχο… δεν υπάρχουν
Οι δυσβάσταχτες αυξήσεις στα διόδια για μας και τον τόπο μας ήρθανε. Δεν υπάρξουν λόγια για να περιγράψει κανείς την ελαφρότητα αυτής της Δημοτικής Αρχής, που οδηγεί μέρα με τη μέρα όλο και βαθύτερα το Δήμο μας στην ανυποληψία.
Ηθικός
 αυτουργός, αλλά συγχρόνως και αυτουργός στο έγκλημα αυτό κατά του τόπου, είναι χωρίς καμία αμφισβήτηση ο Δήμαρχος Γιάννης Οικονομάκος.
» και σήμερα που έπεσε ο πέλεκυς της ευθύνης πάνω σας, ψάχνετε να βρείτε «αγωγιάτες» να πάρουν το  βάρος της. Τόσο λίγος είστε!


ΘΩΜΑΣ ΡΟΥΣΣΗΣ: Ο Δήμαρχος ΑΜΕΣΑ οφείλει να τοποθετηθεί…
Στην «κερκόπορτα» που βρήκε η Κυβέρνηση με την «Νέα Οδό», για να δημιουργήσουν «ΑΤΤΙΛΑ» στο Δήμο μας, με τηνΚΑΤΑΛΗΨΗ των ΚΕΠ από υπαλλήλους της εταιρείας, που θα δέχονται ΑΙΤΗΣΕΙΣ για «μηχανάκια», δεν γνωρίζουμεπόσο σύμφωνη βρίσκει τη Δημοτική Αρχή του κυρίου Οικονομάκου.
Αν δεχθεί μια τέτοια ενέργεια, αυτό σημαίνει πως ΑΠΑΞΙΩΝΕΙ τον αγώνα που δίνουμε, ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ τα διόδια και ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΜΕ τους συνδημότες μας.
Ο Δήμαρχος Γιάννης Οικονομάκος, ΑΜΕΣΑ, ΣΗΜΕΡΑ οφείλει να τοποθετηθεί


ΘΩΜΑΣ ΡΟΥΣΣΗΣ: Η ώρα που ο Ωρωπός μετράει και αναγνωρίζει τους φίλους του

 Οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αναγνώριση αυτή και με τη συνέχιση του αγώνα μας, να πετύχουμε και τον μοναδικό μας στόχο με τις κινητοποιήσεις αυτές, που είναι η κατάργηση των διοδίων της ντροπήςμέσα στα όρια του Δήμου μας. Το πρώτο βήμα έγινε. Είναι ώρα να ακολουθήσουν και τα επόμενα. Εδώ είναι η ώρα, που ο Ωρωπός μετράει και αναγνωρίζει τους φίλους του. Τα «χάδια» και τα λόγια παρηγοριάς δεν μετράνε.

ΘΩΜΑΣ ΡΟΥΣΣΗΣ

«ΠΡΩΤΑ Ο ΔΗΜΟΤΗΣ»: Αυτό το δρόμο θα ακολουθήσουμε μέχρι τέλους

Παραβλέψαμε όλες τις αυθαιρεσίες της Δημοτικής Αρχής στο μεγάλο πρόβλημα των διοδίων, που μας σημαδεύει σαν περιοχή. Παραβλέψαμε πως το πρόβλημα αυτό γιγάντωσε εξ αιτίας της απραξίας της σε σημαντικές αποφάσεις -που έγκαιρα βέβαια την είχαμε επισημάνει και δημοσιοποιήσει, γιατί πιστεύουμε, πως πάνω απ’ όλα σημασία έχει ο τόπος και η ανάγκη του.
Και αυτό το δρόμο θα ακολουθήσουμε μέχρι τέλους, μέχρι τη δικαίωση και με οποιοδήποτε κόστος, εκτός και αν στην πορεία αντιληφθούμε, πως κάποιοι δεν πιστεύουν πραγματικά στον αγώνα αυτόν. Αν δούμε πως κάποιοι άλλα σχεδιάζουν και είτε εκτελούν εντολές, είτε προσπαθούν μόνο για πολιτικά οφέλη και επιδίδονται έτσι σε μειοδοτικούς συμβιβασμούς.
«ΠΡΩΤΑ Ο ΔΗΜΟΤΗΣ»

ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΑΖΒΙΝΙΑΝ: Zούμε ένα νέο επεισόδιο των μύθων του Δημάρχου Γιάννη Οικονομάκου
Από σήμερα ζούμε ένα νέο επεισόδιο των μύθων του Δημάρχου Γιάννη Οικονομάκου. Ζούμε το παραμύθι «όχι αυξήσεις στα διόδια για το Δήμο μας».

ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΑΖΒΙΝΙΑΝ: Ο Δήμαρχος προσπαθεί να καλύψει τις κάκιστες επιλογές του!
Είναι λυπηρό να καταλαβαίνουμε πως τα διόδια «κόλλησαν» στη ζωή μας και βουλιάζουν την ανάπτυξη του τόπου..... και μένει να θυμόμαστε, πως όλοι οι άνθρωποι του Δημάρχου, συμπορεύονταν και αποδέχονταν τις απαιτήσεις της «Νέας Οδού», μέχρι που καταδίκασαν το μέλλον του Ωρωπού.
ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΑΖΒΙΝΙΑΝ
Τοποθέτηση Κου Θωμά Ρούσση στο Δ.Σ  Ωρωπού



ΣΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ 20 ΜΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΛΗΨΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ

Σας θυμίζει κάτι???





Όπως καταλάβατε τα έργα ανάπτυξης στον Δήμο ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ.!!!

Μπορεί αλήθεια κάποιος να απαντήσει?

Από ποιον και πότε πήρε άδεια η Νέα Οδός για να κόψει εκατοντάδες πεύκα?

Από ποιον και πότε πήρε άδεια η Νέα Οδός να τοποθετήσει νέα πλευρικά διόδια με μπάρες και να απαλλοτριώσει το σημείο εκείνο που μόλις λίγους
μήνες πριν χιλιάδες συνδημοτών μας διαδήλωναν για την κατάργηση των
 ΔΙΟΔΙΩΝ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ

Πραγματικά θα ήθελα την γνώμη τους για το θέμα,ειδικά από κάποιους συνδημότες μας που έχουν αγωνιστεί,αλλά και διωχτεί από την Νέα Οδό.
Αγαπητέ Κε Χρήστο Παναγόπουλε,που έχετε αγωνιστεί χρόνια, ποια είναι η άποψη σας?
Φίλοι της επιτροπής αγώνα κατά των Διοδίων,τι γνώμη έχετε?
Οι Αρχηγοί των συνδυασμών που φυλακίστηκαν και εκρεμούν ακόμη σε βάρος τους διώξεις,ποια είναι η θέση σας?
Ο φίλος μου ο Δημήτρης ο Κιούσης  υποψ. ευρωβουλευτής  με τους ΑΝ.ΕΛ., ο οποίος από την πρώτη στιγμή ήταν στον αγώνα μπροστάρης?
Ο πρώην Αρχηγός της Αντιπολίτευσης ο Κος  Κων/νος  Λίτσας  οποίος έχει δεχθεί σωρεία π.διώξεων και ήταν και από τους πρώτους στον Αγώνα εδώ και χρόνια?
Οι Δημότες του ΔΗΜΟΥ  ΜΑΣ?
Αλλά κυρίως θα ήθελα την άποψη ενός ανθρώπου που γνώρισα προσωπικά μόλις πριν λίγους μήνες.
Ενός ανθρώπου που ενώ διαφωνούσα κάθετα μαζί του στα περισσότερα από όσα έλεγε,περισσότερο για τον τρόπο που τα έλεγε,οφείλω να καταθέσω Δημόσια ότι ήταν ίσως ένας από τους  αγνούς αγωνιστές στον αγώνα κατά των Διοδίων.
Και αναφέρομε στον Επαμεινώνδα Δημητρίου.Φίλε Νώντα ένα βράδυ στο Συκάμινο φώναζες για προδότες και κάποιους  που πούλησαν τον Αγώνα...Πραγματικά τώρα θα ήθελα να ακούσω την άποψή σου.  
Πραγματικά θα ήθελα να ξέρω,υπάρχει Κάποιος που θα σταθεί Όρθιος???


Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014

Κέντρο Υγείας Καπανδριτίου

Συνέπεια Λόγων και Έργων


ΠΡΩΤΑ Ο ΔΗΜΟΤΗΣ»: Το Κέντρο Υγείας Καπανδριτίου στελεχώνεται με ιατρούς